Missa inte våra utmärkta medlemsrecensioner

Diskussion i 'Redaktionellt' startad av Redaktionen, 1 November 2013.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  Redaktionen tipsar:

  Under oktober månad lanserade vi vår nya recensionsfunktion på BusinessClass.se och omdömena om flyg, hotell och flygplatslounger runt om i världen fortsätter att komma in.
  Här följer ett smakprov på några av de senaste. Du kan alltid följa vad som händer på sidan genom att klicka på ”Dagens Aktiviteter” där du även finner de senaste recensionerna och kommentarerna.

  Flyg
  Läs om Davids SAS-flygning med både teknikproblem, flygplansbyte och personalbrist*och*Sofias resa med Qatar Airways underbara business class på Boeing 777 Dreamliner*medan Stefan var mindre imponerad av Qatar Airways Business Class på Airbus A320, ett flygplan han snarare kommer undvika i framtiden.

  Hotell
  Josh har besökt Stockholms stolthet Grand Hôtel, ett hotell han tycker håller stilen.*Telelina har testat Scandic Opalen i Göteborg, ett hotell hon kan tänka sig att besöka på nytt*medan Palmen åkte till London för att testa*Park Plaza County Hall, ett hotell han beskriver som ett bra hotell om man inte vill bo mitt i smeten. Vill du drömma dig bort kan även DOCs recension av Conrad Bali ”Lyx på paradisö” värma i höstmörkret.
  På närmare håll finns även Jumboozes test av Hilton på Köpenhamn Kastrup Flygplats och Jan Demuths recension av Elite Hotel Residens på andra sidan bron.

  Lounger
  Det är Skandinavien som håller fokus. Lindberg har jämfört de två utrikesloungerna på Landvetter, SAS Lounge och Menzies Lounge. Lindberg har även besökt SAS loungen på Oslo Gardermoen med flera fina bilder.

  Skriv en recension du också!
  Vill du också bidra med ett test från din senaste reseupplevelse? Läs mer på denna sida. En recension kan vara lång och detaljerad med många bilder men det går lika bra att skriva två rader under de rubriker du tycker känns relevanta. Det viktiga är att den tillför något för den som ska läsa.

  Läs hela artikeln och kommentera på vår förstasida
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×