Minirapport från Hilton i Perth

Diskussion i 'Hilton Worldwide & Honors' startad av Ozz, 24 Mars 2013.

 1. Ozz

  Ozz Medlem

  Ort:
  Skara
  Land:
  Sverige Sverige
  Så där, då kanske det va dags för en liten minirapport på från Hilton i Perth där vi checkade in i fredags.

  Det är alltid lika trevligt att checka in på Hilton som Diamond member. Mycket smidig incheckning hos en jättetrevlig duty manager som verkligen visste hur hon skulle få oss att känna oss välkomna. En uppgradering till King Suite tackar man ju inte nej till men eftersom vi var ganska tidiga så var inte rummet städat men tjejen vid incheckningen sa att det skulle ta max en timme och passade på att bjuda på frukost så länge.

  Efter en halvtimme kom hon in till restaurangen med nycklarna och sa att rummet var städat och bagaget uppburet. Om vi ville ha frukost på rummet under vistelsen så gick det naturligtvis bra också, självklart "free of charge". Gratis frukost, fritt internet och två flaskor vatten om dagen var det enda "extra" vi fick förutom uppgradering från det billigaste rummet till King Suite. Inga välkomstbrev, frukt eller choklad på rummet.

  Att kalla rummet för King Suite känns nästan lite löjligt, ok rummet är ganska stort med en monstersäng som säkert mäter 2 meter i bredd, skrivbord, soffgrupp och en byrå med minibar och platt-tv på toppen. Fräscha tapeter och gammal inredning men det känns slitet och andas 70-tal både vad det gäller möbler, dusch och badrum. En balkong utan möbler i betong med gråmålat golv och delvis sprucken fasad.

  Det finns ingen executive floor på hotellet och således ingen lounge heller så något afternoon tea eller läskande cocktails som man är van vid på Hilton får vi vara utan. Korridorerna hade nog en renovering för inte så långe sedan och just håller de på att byta ut de gamla hissarna och en av dem är ej i bruk och två är klara.

  Det är ganska långt ifrån lyxkänsla och för att vara listat som femstjärningt hotell så anser jag att dom får spotta upp sig rejält vad det gäller interiör och exteriör. Personalen håller hög servicenivå och är mycket trevliga. Att det billigaste rummet kostar 3000SEK/natten ser jag som rent ocker och mervärdet som diamond väger knappast upp prislappen heller.

  Nu blir vi kvar här på Hilton i Perth tills på fredag då vi styr söderut till Fremantle där vi tillbringar ytterligare en vecka på Esplanade hotel innan vi åker tillbaka till Thailand för ytterligare en månad.
   
  2 personer gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×