Medlemsrecension: Airbus A350 med Finnair Bangkok-Helsingfors

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av BusinessClass, 4 Mars 2016.

 1. BusinessClass

  BusinessClass Redaktör

  -1

  AV JonW Här kommer första (?) reserapporten från en Airbus A350 i longhaul. Jag har försökt fokusera på nymodigheterna, det blir inte så mycket ”En prioritetstag fästes på väskan”-beskrivningar i denna ska jag redan nu varna. Boarding, första intryck: 10 pax i kön till Economy-gaten, 70 till Business… Men med känd asiatisk disciplin avvisades alla…
   

  Se hela inlägget

  bstark och palmen gillar detta.
 2. Kurt moliis

  Kurt moliis Ny medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tackar för en mycket intressant reserapport om Finnairs nya Business klass , efter vi flygit ( frun och jag ) 20 år denna rutt , har jag uppfattning , det är att föredra Thai , stolar , personal , småsaker som städning, etc .och inte att förglömma maten. Finnarna har lite att jobba på .
  Finne. Kurt Moliis
   
 3. gusten

  gusten Medlem

  Ort:
  HEL/ARN
  Strålande rapport @JonW! "Orgie i fjäderfä". Obetalbart. Det är ju mycket märkligt att detta livligt förannonserade koncept innehåller så många brister och ogenomtänkta detaljer. Som AY/Platinum-Gold de senaste 3 åren kan jag bara hålla med om din slutstats: den finska motviljan mot "fjäsk" (vilken i o f s är lovvärd) gör alldeles för ofta att man inte når hela vägen fram i servicenivå - och det gäller faktiskt inte bara Finnair. Det skall liksom vara lite tagelskjorta-nivå över det hela. Synd - och det sitter nog väldigt långt inne att förändra. Tack för bade rolig och ambitiös rapport!
   
 4. GoE

  GoE Ny medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag uppskattar den här rapporten. Efter att ha läst den känner jag inte längre något behov av att skriva en egen rapport eftersom jag instämmer i det mesta som skrivits här.
  Jag har i flera år flugit HEL-BKK med Finnairs business och varit väldigt nöjd med de gamla planen. Förväntningarna var jättehöga när jag nu i april 2016 skulle få prova den nya stoltheten A350 på hemresan från Thailand.
  Besvikelsen är enorm över hur dåligt Finnair har hanterat det nya planets fantastiska möjligheter.
  Jag tycker att man kan slänga ut den så dåligt fungerande nya businessmiljön och ersätta den med ett fungerande koncept.
  Tips: kolla hur väl inredningen i de gamla planen fungerade...
   
  Cristoffer Cedergren gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×