Mat i Air France Premium Economy

Diskussion i 'Air France & KLM, Flying Blue' startad av thsred, 7 Augusti 2014.

 1. thsred

  thsred Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tänkte bara kolla om det fortfarande är så att man får samma service (förutom blockerat mellansäte) i Premium Economy som i Business under flygningen med Air France inom Europa/Nordafrika/Israel. När de har börjat med det nya servicekonceptet så står det inte riktigt samma på deras hemsida gällande Premium Economy och Business. Såg någon film också och det var inte riktigt samma sak verkade det som. Det kan ju hända att de använde olika bilder och att det är orsaken. Men är det någon som har åkt nyligen som har koll på det?
   
 2. rvarttinen

  rvarttinen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Åkte rätt så nyligen med AF i Premium Economy, Barcelona t/r; fick samma mat som raderna framför (framför skynket också), dvs som i affärsklass. Fri tillgång till champagne. Det som tycks skilja sig mellan klasserna Intra Europa är det blockerade mittsätet.
   
  simon_says91 gillar detta.
 3. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Har man tur kan man även så samma drycker om man sitter i Economy strax bakom skynket. Fick en G&T sist jag flög CDG-AMS. Vet inte om det är standard eller om det bara var en engångsföreteelse.
   
 4. nilsson

  nilsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag flög PE i början på juli och fick samma mat och dryck som business (och ingen bredvid mig, även om det bara var tur). Intressant att personalen nu har en ipad med manifest, och att de läser texten vid start och landning från den.
   
 5. Sinatra

  Sinatra Medlem

  Det är faktiskt fortfarande standard i economy, brukade ta just G&T på mina ORY/CDG-BOD leg. Det är väl därför man kan klassa det som fullservicebolag fortfarande? ;)
   
 6. simulacra

  simulacra Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Ett litet relaterat sidospår, är det ngn som har erfarenhet av måltidsuppgraderingen de erbjuder i PE? Ska resa med AF i PE i oktober i long haul och funderade på om det är värt 111 kr.
   
 7. nilsson

  nilsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Det är supervärt 111 kr. Det är värt 1111 kr också.
   
 8. Nja....

  Min erfarenhet är att maten som standard är helt okay i PE iallafall jämfört med economy. Den sträckan jag åkt är CDG - ICN (Seoul) och det är riktigt bra käk.

  Men den viktigaste delen är ju att om man väljer annan mat är det ju svårare att få en OpUp. Sen vet jag inte hur det funkar med Paid Upgrade om man köpt annan mat.... men jag har iallafall fått riktigt bra uppgraderings priser när jag åkt PE jämfört med Economy.
   
 9. Pho

  Pho Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Att det är värt 1111 att åka PE istället för ekonomi menar du kanske? Men det är knappast värt över tusen kronor att förbeställa från ala carte menyn!

  Helt enig med Fredrik här. Tycker att det vanliga käket är bra, så ser ingen anledning att beställa något annat.
   
 10. nilsson

  nilsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Ah, förstås. Jag läste för snabbt/dåligt/tröttt.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×