la4gy
Medlem
Vilket cateringbolag använder Norwegian?
Det er vad frågan egentligen gäller...........
Vilket cateringbolag använder Norwegian?
alla E nummer är dock inte av ondo..
Kanske en dum fråga men HUR säkerställer man att temperaturen verkligen bibehålls när maten packas upp och packas tillbaka flygning efter flygning? Jag menar serveringen kan ju ta en halv evighet ibland och maten blir för varm. Vad händer när man upptäcker att maten inte klarat temperaturen och man är uppe i luften på t.ex. en Long Haul? Blir det en matfri flygning eller låtsas man som om det regnar och hoppas på det bästa?
Det känns rent spontant som en mycket dum idé att köra runt med samma mat flygning efter flygning. Det måste ju verkligen vara att gamble med hygienen etc.
Många frågor, men det låter verkligen inte fräscht!
Hur länge håller mackorna på SAS? I och med införandet av SAS GO/PLUS så känns det som att de kör samma stuk som Norwegian, dvs låta maten ligga kvar under fler flygningar.
Läser man innehållsförteckningen så ser man att det är massvis med e-nummer i dessa mackor.
Bilden i tidningen såg ut att visa fluglarver snarare än maskar. Men lite äckligt oavsett.
Man kan t.ex. lösa det genom att servera djupfryst mat
http://www.businessclass.se/forum/o...ervice-pa-norwegian-stockholm-las-palmas.html
Ja, det vore ju onekligen bra om berörd peronal trädde fram så Norwegian kan säga åt bemanningsbolaget att inte anlita "Anna" eftersom hon ger bolaget dåligt rykte, eller ?
Norwegian hävdar att det inte ligger någon sanning bakom artikeln om äcklig mat som är angripen av mask och larver.
Norwegian slår tilbake - Nyheter, tv og radio fra hele verden - NRK.no