Marriott, Hyatt eller Sheraton i Dubai

Diskussion i 'Hotell' startad av Golfkillen, 24 Januari 2014.

 1. Golfkillen

  Golfkillen Medlem

  Jag har kollat några gånger nu, och det verkar som att tillgången i Lufthansa F till Dubai är riktigt bra, så därför har vi bestämt att åka dit. Tyvärr kan vi bara åka i slutet av juli, vilket gör att där är varmt varmt varmt. Så egentligen det vi skall göra är hänga på hotellet / poolen, kolla runt lite, samt hänga lite till. Vi bor helst på Marriott (guld-medlem) alternativt Hyatt eller Sheraton då vi kan uppgradera till Club-rum med poäng. Det känns som att det är viktigt med lounge just i Dubai, så det är ett måste. Budget max 2000:-. Finns det vi letar efter nära en badbar strand är ju det ingen nackdel. Finns det någon gömd pärla, eller blir det något av de stora? Finns det överhuvudtaget möjlighet för oss att hitta hotell inom budget?
   
 2. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Hur så? Jag kan inte påstå att loungerna på hotellen jag bott på varit något speciellt. Klart det är trevligt att kunna gå och hämta sig en dricka etc, men åk till Mall of Emirates och shoppa lite på Carre Four (stavning!) så år ju det problemet löst...
   
 3. Vaniljvodka

  Vaniljvodka Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Dubai Beach Hotels | Le Royal Meridien Beach Resort and Spa | Best Rates Guaranteed är fortfarande ett av de bästa hotellen jag bott på. Sommar är dessutom lågsäsong och jag har bott där två ggr i juni till ett väldigt bra pris (under 2000:- natten i Royal Club Tower). Maten i deras Royal Club Lounge håller dessutom väldigt hög klass. Hotellet i sig är ju ganska gammalt (dock med nyrenoverade rum), men den fantastiska servicen och känslan av total lyx väger upp att det inte är supermodernt. Otroligt fint och stort pool/strand-område och värmen var inga problem för oss.

  Vill du hellre bo på ett lite modernare hotell så kan jag även rekommendera systerhotellet Dubai Luxury Hotels:Grosvenor House, A Luxury Collection Hotel, Dubai men då får du ta shuttle (5 min) till Meridien för att använda deras pooler och strand (Grosvenor har två mindre fina pooler, men solen försvinner runt 14-tiden). Har inte testat club loungen på GH, men frukostbuffén är förmodligen den bästa jag ätit.
   
 4. Golfkillen

  Golfkillen Medlem

  Sorry, jag var vag. För mig känns det viktigt med lounge just i Dubai. Resan är inte en party-resa, så överdrivet barhäng går bort(antagligen bort, allt kan ändras med humöret...). Att sitta och dricka öl på ett hotellrum är ännu mer tragiskt än att göra det i en lounge, därav måstet.
   
 5. Golfkillen

  Golfkillen Medlem

  Det såg trevligt ut. Hur nära inpå har du bokat för att få under 2000 för ett dubbelrum? Just nu så ligger det på betydligt mer än 2000 per natt.
   
 6. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Räkna inte med att lounge = alkohol... Jag var också lite vag - jag avsåg mer typ Coca Cola/vatten, vilket är det man behöver mycket av i Dubai.
   
 7. Vaniljvodka

  Vaniljvodka Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag tror jag bokade både billigt flyg och hotell cirka tre månader innan.

  Edit: Man får fria drinkar på kvällarna i Meridiens lounge.
   
 8. nilsson

  nilsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Just så här års är det väl 25 grader och behagligt, om än kyligt på kvällen.
   
 9. Vaniljvodka

  Vaniljvodka Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Golfkillen ska dit i juli...
   
 10. nilsson

  nilsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Då är det inte 25 grader och behagligt, eller kyligt om kvällen.
   
  1 person likes this.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×