Senaste nytt

Malmö har fått sitt femte Scandic hotell - Scandic Triangeln

Jacob

Medlem
Idag klockan 12.00 slog det nya Scandic Triangeln upp portarna, beläget rakt ovanför köpcentret Triangeln i centrala Malmö. Hotellet har 216 rum utspridda på 20 våningar och på högsta våningen ska det tydligen finnas ett gym med en riktigt trevlig utsikt. Hotellet har bar och restaurang samt 16 konferensrum varav det största har plats för 450 gäster.

Station Triangeln ligger 50 meter från hotellet med tågförbindelse till Köpenhamn och Kastrup.

adwzto9sneok3ew7qpsy.jpg
Foto: Scandic

dh6zp9go8grkem1yyoeu.jpg
Foto: Scandic
 

Unicornone

Medlem
Back to base mao, Det var ju Scandic när Hilton köpte Scandic. Tycker det suger fett att Hilton sålde. Scandicpoäng är ju inte något jag har jättenytta av precis. toppade på 1650000 poäng under Hiltontiden... Nu är det sedan årskiftet bara 50k på kontot och en nertrappning till 2nd floor väntar, inte mkt hotellnätter i jobbet längre men jag sörjer inte. Har tillbringat för många år på hotell i tjänsten.

Men frågan är väl hur länge Hilton behåller Slussen? Ett hotell i riket kan väl inte vara något att hänga i julgran?
 

MarcusC

Medlem
Berikar ju inte direkt hotel floran i Sverige ;) Inte mycket till förändring på bilderna från blåa Hilton skyltar till röda Scandic.

Får höra om nån testar "nya" Scandic Trisngeln och kan jämföra mot "gamla" Hilton?

Anledningen Hilton Lännade triangeln var väl hyresvråk med fastighetsägaren Vasakronan gällande hyra och renoveringar.
 

speedwing

Medlem
Detta område i Malmö har tyvärr utvecklats negativt på senare år, inte jättekul i omgivningarna på kvällarna...det är tråkigt eftersom kommunikationerna är utmärkta med nya stationen och direktförbindelse med CPH bl a.

(När huset byggdes för ett antal år sedan var Sheraton första operatören och hotellet var då högklassigt (för Malmö) med bl a Hästens-sängar, Hästens hade t o m en modell som hette Sheraton då..)
 
Toppen