Senaste nytt

Maldiverna med mellanlandning

Rosie

Medlem
Hej,

Behöver experthjälp. Jag måste försöka hitta nått bra i mars/april så att jag kan övertala pojkvännen att åka nästa år och inte 2015 :)

Varifrån vill du börja din resa? Arlanda
Var är din destination? Male ( sen åker vi vidare till nått resort )
När vill/behöver du resa ut? Mars/april ( har inget speciellt datum )
Hur länge vill du vara borta? 16 dar ( ink mellanlandning )
Hur många personer som skall resa? 2 vuxna
I vilken kabinklass? Ekonomi
Med vilka flygbolag vill du flyga med? Spelar ingen roll.
Vad är din budget? Så billigt som möjligt
Vad är det viktigaste för dig? Att det är så lite mellanlandningar som möjligt.
Vill du stanna annanstans utöver destinationen? I Dubai. Vill ha en heldag i Dubai både på väg dit och hem. Så om vi landar i Dubai en måndag ska vi resa vidare till Male på onsdagen.

Tacksam för all hjälp :)
 

fly4fun

Medlem
Om man inte jagar poäng eller flygupplevelser, d.v.s. inte vill åka via Rio och Sydney så finns 3 enkla och snabba sätt att ta sig till Maldiverna.
1) Qatar via Doha
2) Turkish via Istanbul
3) Emirates vid Dubai
Om du drar ett rakt streck från Stockholm till Male, så passerar strecket i stort sett genom alla dessa 3 städer så vilken rutt man än väljer är så blir rutten ungefär lika kort. Historiskt så har Qatar varit ensamma på rutten och har därför lärt sig att ta ordentligt betalt, så dom 2 uppstickarna Turkish och Emirates brukar bli billigast. Om du vill stanna i Dubai så är egentligen Emirates det bästa alternativet. Är priset viktigast så sök på Flygresor.se - Jämför pris på billiga flyg
 

Treo

Medlem
Håller med om att Emirates måste vara bästa alternativet ifall du vill ha stopp i Dubai. Gå in på Emirates.com och använd Multiple Destinations med ARN-DXB och DXB-MLE (v.v.) de datum du önskar så får du förslag,vid snabb sökning blir kostnaden knappt 7.000:- p.p. Men kan säkert variera beroende på datum
 

Rosie

Medlem
Tack! Det är ju lite bökigt när man ska stanna lite. Trodde man var tvungen att boka Arlanda - Dubai. Dubai - Male och sen tillbaka i 2 olika T/r resor. :)
 
Toppen