Senaste nytt

Lounge i Köpenhamn, vilken ska man betala sig in i?

Har CPH Apartment lounge bytt namn till Atelier lounge?
Nej, senast jag var där hade CPH Apartments slagits samman med Aviator lounge. Men jag vill minnas att det pågick något byggarbete så kanske har saker och ting ändrats. Atelier Lounge ligger dock längre västerut (=längre iväg från säkerhetskontrollen), vid Tax Free-butiken längs "gaveln". Problemet med gamla CPH Apartments är att det ofta är så svårt att få sittplats, i alla fall när jag har varit där.

Den tycker jag faktiskt är ganska prisvärd om man vill ha lite lugn och ro, något litet att äta och fri fika. Trevligt utbud med både öl, vin och standardsortiment av sprit. Har blivit en del besök där när vi inte rest med Star Alliance.
Ja, den är nog billigare att besöka än de flesta andra lounger men, i all välmening, om du tycker utbudet är bra där så finns det en stor oupptäckt värld av bra lounger som väntar på att du ska upptäcka dem:
http://www.businessclass.se/forum/threads/business-guld-lounger-värda-att-stanna-extra-tid-i.33862/
http://www.businessclass.se/forum/threads/lounger-värda-att-stanna-extra-tid-i-priority-pass.89945/
http://www.businessclass.se/forum/t...-tid-i-first-lounger-eller-motsvarande.33796/
 

AndersSt

Medlem
om du tycker utbudet är bra där

Nja, men när man t ex flyger med LCC från CPH och bara vill ha något enkelt att äta och dricka så är det ändå ganska bra valuta för pengarna, hellre det än en flottig burgare och en öl på O´Learys för samma pengar eller t o m mer. Men personligen har jag helt andra lounger som mina favoriter, mitt inlägg var mer tänkt som svar på TS fråga. :)
 

FF#1

Medlem
Tjuvlånar tråden, visst är det ok att gå till non Schengen med pass även om man inte har boarding kort på min Schengen flygning?
 
Tjuvlånar tråden, visst är det ok att gå till non Schengen med pass även om man inte har boarding kort på min Schengen flygning?

Absolut, jag gjorde det precis och sitter nu i Eventyr. Bra atmosfär och utsikt över Thai, Qatar och Emirates kärror. Singapore Airlines 777ER lämnade nyss gate och lyfte :)

Finns hyfsat med utbud för dricka men maten är det lite sämre med. Idag ris och kycklingcurry, samt sallad.
1080c7a9329b26731fa7b3f19a934d63.jpg
f6d3ee0e3405c1d91f00f421bf557ca2.jpg
45d27137d23c67bb95951da2feb69645.jpg
 
Toppen