Senaste nytt

Live från SK925 Pandion nekades godis Ny smoothigate?

Kiev

Medlem
250k+ spend i året over flere år, for så at modtage, ja, ingenting? Kun i Skandinavien..

Jeg går ud fra at de fleste der er på det niveau i spend værdsætter deres tid mere end hvilket flyselskab de flyver med, og derfor falder valget på SAS.
Det er nok riktig. De fleste andre selskap har langt bedre deals for sine top tier.
Grunnen til at enkelte av oss fortsatt bruker dyre SAS billetter har nok litt flere elementer: dårlig med andre alternativ, kort tid fra bestilling til reise, effektive connections, tross alt del av *A, osv. Jakten på billige deals og poeng er nok MEGET lav hos de fleste Pandion.
Men det er nok økende oppmerksomhet på nye alternativer, og også økende konkurranse fra både topp og bunn i dette markedet, så det blir stadig hardere for SAS å motivere sin top tier.
 
J

JPMorgan

Guest
Haha, är ju inte möjligt... hur är det med snacks?

Chips ingår inte.

Och hur är det med Smoothies?

Som tidigare sagt, detta är ju löjligt. Särskilt när det gäller Pandion - de är ju verkligen inte många. Det är väl bara att göra så att allt ingår, punkt slut (Utom alkohol inrikes då). Med tanke på de pengar man måste spendera för att bli Pandion, så lär det vara väldigt ovanligt att se dem i Go-kabinen överhuvudtaget...

Ja smoothie ingår.
 
J

JPMorgan

Guest
Fick information skickat till mig från en person som önskar vara anonym. Snabbt hanterat av SAS?

Nu har vi fått ett förtydligande om vad som ska ingå för dig som Pandionmedlem ombord.
Oavsett vart man reser så får man som Pandionmedlem fri mat, dryck och snacks för konsumtion ombord för sig själv och sitt närmaste resesällskap. Alltså får man gratis varor från vårt Café sortiment ombord men inte från vårt Store sortiment. Angående alkohol ombord så ingår det också förutom på våra inrikesflighter där det inte är tillåtet enligt lag att ge bort alkohol. Det kommer att gå ut ett klargörande till vår crewpersonal om detta så hoppas vi att du slipper liknande misstag i framtiden.
 

agehall

Medlem
Konstigt att de inte kände till det där sedan tidigare kan man ju tycka - det är ju inte direkt en ny förmån för EBP...
 
Toppen