Senaste nytt

Lite mer om Singapore Airlines SilverKris lounge i London Heathrow

HON-II

Medlem
Det finns en färsk review av denna lounge i BC. Loungen i Terminal 2 är designad enligt ett nytt SQ koncept som återfinns i de nya loungerna i SYD och HKG och som liknar loungerna i SIN terminal 3, d.v.s. C och F-sektionen för Solitaire (som ligger utanför Private Room). Just nu firas SQ's nya dagliga LHR-SIN service med en speciellt framtagen Singapore Sling glass som är riktigt god. Det finns både västerländska och asiatiska rätter i buffén. Baren (self-service) har ett riktigt bra urval på starksprit och likörer (bl.a. Dom Benedictine som jag tycket om att blanda med cognac - "B & B"). Hela loungen är ljus och luftig och mycket fräschare än den slitna tidigare loungen i Terminal 3. Sist men icket minst - WiFi-förbindelsen är utmärkt. Det finns även små arebetsbås med skrivbord i loungen.

IMG_6064.jpg
Jubileumsglassen

IMG_6067.jpg
Singapore Sling-glass - riktigt god

IMG_6048.jpg
Self-service Bar

IMG_6050.jpg
Won-ton soppan är helt OK

IMG_6062.jpg
Mat och öl med asiatisk "touch"

IMG_6036.jpg
Loungen är ljus och luftig

IMG_6044.jpg
Det finns gott om utrymme, och stolarna är bekväma (fr.a. de med högt ryggstöd).

IMG_6057.jpg
Det stora rummet i loungen från en annan vinkel
 

palmen

Moderator
Nästan så man längtar till nästa flygning från London nu med Star Alliance. Har dock bara en resa bokad därifrån och det blir med BA i höst.
Gillar verkligen detta loungekoncept, hade förmånen att hinna besöka den i Sydney under förra året.
 

bossefin

Medlem
Verkar inte så dumt. Får avsätta lite tid när jag åker hemåt från LHR nästa torsdag. United klarades av förra resan (positiv överraskning).
 

Moco

Medlem
Tycker den är riktigt bra denna. Bra utbud av mat och dryck. Och tack vare sitt läge i B-piren (som kräver lite motion) blir den sällan lika full, stökig och smutsig som LH-loungen, där alla hamnar per automatik.
 
Toppen