Laktos i kokta ägg och gluten i körsbärskompott

Diskussion i 'Hotell' startad av maba, 1 Augusti 2015.

  1. maba

    maba Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Man lär så länge man lever. Häromdagen fick jag lära mig att kokta ägg innehåller laktos och att körsbärskompott innehåller gluten. All denna nya kunskap införskaffades vid Renaissance Polat Istanbuls frukostbuffè. Laktosägg.JPG Gluten körsbär.JPG
     
  2. flum

    flum Medlem

    Land:
    Sverige Sverige
    Att det är någon sorts stärkelse i kompotten är kanske inte så konstigt, men äggen :p
     
  3. maba

    maba Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Om det var stärkelse i kompotten så var den väldigt svag då vätskan var väldigt tunn och bara smakade lite sött. :)
     
    flum gillar detta.
  4. vad hade du beställt för frukost? :D :D
     
    flum och Christian R gillar detta.
  5. Malu

    Malu Medlem

    Ort:
    ARN
    Land:
    Sverige Sverige
    Frukostpersonalen kan innehålla spår av nötter...
     
    olo, Dreamliner787, agehall och 12 andra gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×