Lagen om all jävlighet

Diskussion i 'Övrigt' startad av Helimike, 7 Juni 2013.

 1. Helimike

  Helimike Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  När jag står vid gaten så brukar jag ofta se en eller flera personer som jag gärna skulle vilja sitta bredvid. Kanske är det en bekant, en söt tjej eller en person som ser extra intressant ut och som jag känner att jag skulle kunna ha en givande konversation med. Nu flyger jag mest med de mindre modellerna av B737 samt med Dash 8 och statistiskt sett borde jag fått sitta bredvid någon av dessa människor för länge sedan. Är det bara jag som har maximal otur eller är det lagen om all jävlighet som gör att man aldrig får en intressant stolsgranne. Brukar ni ha tur med era stolsgrannar, eller har ni kanske fått sitta bredvid någon som ni absolut inte vill sitta bredvid. Har ni några roliga historier att berätta om detta?
   
 2. alha4059

  alha4059 Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Tjuvlyssnade på mina bordsgrannar i Mosiciloungen på FCO förra veckan. De var ett par, bägge i 35-års åldern, och svenskar. Vardagliga argumentationer om de mest triviala saker fick mig genast på sämre humör. Deras tjöt blev bara för mycket. Jag hade bokat en gångplats långt fram i ekokabinen på min SK flight till ARN. Givetvis sitter de bägge i stolarna utåt från mitt håll. Tjötet fortsatte hela resan hem.

  När man flyger eko på longhaul känns det som att man har en förmåga att hamna i närheten av skrikande ungar rätt ofta också.
   
 3. MarcusC

  MarcusC Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Håller med sällan man hamnar rätt ;) Kanske enda fördelen med Malmö Aviation / Ryanair med flera som "erbjuder" free seating.;)
   
  1 person likes this.
 4. Mr.White

  Mr.White Medlem

  Samma sak för mig, när jag reser ensam får jag alltid något fyllo/svettig stinkande typ... Så jag har gett upp helt, jag inser att jag är dömd till det här på något sätt..
   
 5. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag hamnade bredvid en väldigt trevlig kille i höstas när jag flög Aeroflot Economy till Tokyo. Vi snackade inte så mycket under flygningen, men vi hamnade av någon anledning bredvid varann på tåget in till stan. Vi hade en trevlig pratstund under tågresan, och det slutade med att han bjöd hem mig på en kopp te och en biltur runt Tokyo. :)

  Annat fall har jag än så länge inte haft turen att hamna bredvid någon attraktiv dam på flyget…
   
 6. SeaPlanePilot

  SeaPlanePilot Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är många år sedan jag "hamnade rätt". Å andra sidan är inte jag heller någon jättefestlig stolsgranne om det inte är någon jag känner sen tidigare.
   
 7. Brukar väl ha rätt "tur" med stolsgrannarna....
  Senast satt jag bredvid en Serie A-tränare påväg hem från Italien, och kan inte påstå att jag utsatts för någon som är direkt obehaglig annars heller. Då jag uppskattar vilan på flyget så klagar jag inte heller om stolsgrannen är tystlåten - det är ju iaf bättre än otrevlig :).

  En galant dam satt bredvid mig i Club Europe LHR-ARN senast. Tyvärr var hon ett antal år för gammal för mig, och hon verkade även vara en affärspamp. Hon hade tydligen anslutit från JFK i British Airways F, och fick även specialmat på Europaflygningarna.

  Som tur är finns det ju ofta tid att träffa kvinnor på destinationerna! :cool:;)
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×