Löjrom på Landvetter?

Diskussion i 'Flygplatser' startad av Bringman, 18 Augusti 2013.

  1. Bringman

    Bringman Medlem

    Ort:
    GOT
    Land:
    Sverige Sverige
    Vet någon om det finns färsk löjrom på Landvetter för att ta med sig på resan?
     
  2. Vet inte men kan kolla om en timme?
     
  3. Tjaeng

    Tjaeng Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Färsk? Såvitt jag vet har all löjrom varit nerfryst. Om syftet inte är att äta den direkt finns ingen egentlig poäng med att köpa upptinad löjrom.
     
  4. Nemo

    Nemo Medlem

    Ort:
    Uppsala
    Land:
    Sverige Sverige
    1 person likes this.
  5. Ingen löjrom på landvetter! Tyvärr!
     
  6. Malu

    Malu Medlem

    Ort:
    ARN
    Land:
    Sverige Sverige
    Ett fantastiskt forum det här. På tre timmar har frågan fått svar med en personlig kontroll på Landvetter, en länk till regler om att ta med kaviar/löjrom genom säkerhetskontrollen samt en reflektion om fryst/färsk löjrom. Känns inte som om något saknas! :) Möjligen en bild på löjrom.

    rom.jpg
     
    19 personer gillar detta.
  7. JonW

    JonW Medlem

    Land:
    Sverige Sverige
    Vad jag vet kan man på Östermalmshallen o liknande få tag på helt färsk löjrom under hösten om man slantar riktigt bra förstås.
     
  8. Tjaeng

    Tjaeng Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Mjo. Och Grand Hotel brukar ha lite löjromsextravaganza de få dagar då det är aktuellt med färsk löjrom. Som också genomgått nerkylning till under 0C innan saltning för att rommen ska torka.... Skulle kännas lagom olustigt annars med rom som inte varit nerfryst då dagens praxis med låg salthalt gör att nerfrysningen behövs för att döda ev. bakterier.
     
  9. Nemo

    Nemo Medlem

    Ort:
    Uppsala
    Land:
    Sverige Sverige
    Löjrom är ingen färskvara | Mölstads vinblogg | SvD
     
  10. JonW

    JonW Medlem

    Land:
    Sverige Sverige
    Är ju inte helt säker på att Grand Hotel och Östermalmshallen lurar sina kunder.
    Undrar om inte förbistringen snarare beror på att man blandar ihop löjroms fryspunkt med den för osaltat vatten.
     

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×