Läs några av våra utmärkta medlemsrecensioner!

Diskussion i 'Redaktionellt' startad av Redaktionen, 19 Oktober 2013.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  Redaktionen tipsar:

  Det har bara gått en knapp vecka sedan vi lanserade användarrecensioner på BusinessClass.se men redan nu har det kommit in ett flertal recensioner av flygningar, hotell och lounger runt om i världen, väl värda några minuter att läsa.
  Flyg
  Läs exempelvis Dino_81s recension av Austrian Airlines nya business class mellan Bangkok och Wien, Davids recension av den höga servicenivån med Finnair business class Helsingfors-Chongqing, KLCHBOs recension av Qatar Airways Dreamliner i ekonomiklass och Agehalls tur och returresa över dagen Stockholm-Prag med SAS Plus.
  Hotell
  Läs exempelvis om ABO77s kalashelg på Radisson Blu Plaza Hotel i Helsingfors och missa inte ERHELs recension av Manotel N’vY, Genéve som han kallar ”Ett trevligt designhotell med udda service”. KLCHBO har recenserat Radissons två hotell på Arlanda, Radisson Blu Arlandia och Radisson Blu Skycity medan SEMBL och GDAILY åkt till Berlin. SEMBL recenserar ”Kanske den bästa Executive Loungen i Europa” på Hilton Berlin medan GDAILY berättar om den konstiga rumslayouten på Ellington Hotel.
  Lounger
  Simon Templar har recenserat Swiss business lounge i Zürich, känd för sina gummibjörnar och Mövenpick. ACERVIN har varit och besökt Singapore Airlines Silverkris lounge på Singapore Changi terminal 3 medan NEMO tagit fram barnasinnet och gjort en kul recension av barnhörnan i SAS loungen på Stockholm Arlanda terminal 5.
  Övriga recensioner hittar du på denna sida eller under respektive flyg, hotell eller lounge.
  Skriv en recension du också!
  Under veckan har vi utökat vår hotelldatabas med bland annat samtliga Scandichotell och Elitehotell i Sverige och våra databaser fortsätter växa för varje vecka som går. Snart kommer du även själv kunna flyg, hotell och lounger du vill skriva ett test om, utöver de databaser vi själva successivt laddar upp.
  Läs mer på denna sida hur du skriver en recension.


  Läs hela artikeln och kommentera på vår förstasida
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×