Kreditkort kopplat till Thai Royal Orchid Plus

Diskussion i 'Kreditkort' startad av Ozz, 10 Januari 2013.

 1. Ozz

  Ozz Medlem

  Ort:
  Skara
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har Amex Platinum (och gratis Amex/SAS) idag men med tanke på att Amex är så jäkla surt att ha i Sverige så ansökte jag om British Airways Visa med en kredit på 100K som jag fick idag och tanken är att det skall ersätta mitt Platinumkort för att betala hotell och resebokningar som görs i Sverige då det alltid knorras när man vill betala med Amex.

  Anledningen till British Airways Visa var naturligtvis att kunna börja samla poäng i en annan allians är *A också, men nu började jag fundera på hur vida det skulle vara möjligt att som svensk kunna få ett kreditkort kopplat till ROP i stället eftersom det är dit jag egentligen vill ha min bonus.

  Jag har sett att flera banker i Thailand som ex. Bangkok Bank och Citibank har visakort kopplade till Thai men hur skall jag som svensk kunna komma åt nåt av dem? Jag har idag konto i Bangkok Bank och ett visakort kopplat till det, men då det är "det enklaste" betalkortet utan kredit så misstänker jag att det kan bli svårt att uppgradera sig till ett Visa/Thai. Jag kan påvisa en bra historik då jag har haft ett snittsaldo på ca 4-500K THB senaste 2 åren, kan det hjälpa mig att kunna få ett "riktigt" kort hos dem?

  Är det nån här som kan se en öppning/lösning nånstans och hur jag skulle kunna trolla till mig ett Visa/Thaikort?
   
 2. Vanligt svenskt Amex kort med Membership Rewards bör fungera för dig.
  Membership Rewards har THAI Royal Orchid Plus som konversionspartner.
   
 3. Ozz

  Ozz Medlem

  Ort:
  Skara
  Land:
  Sverige Sverige
  Jo, det är så jag har gjort hittills men då jag har för avsikt att använda (det nya tilltänkta) kortet betydligt mer frekvent än vad Amex accepteras i Sverige så hade jag föredragit ex. ett Visa kopplat direkt till ROP. Som jag skrev ovan finns det via ex. Bangkok Bank och Citibank men det jag klurar på är hur jag som svensk skall kunna få ett sånt.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×