Senaste nytt

KLM nydesignar World Business Class

Jacob

Medlem
Det är en av Hollands ledande designer Hella Jongerius som fått uppdraget att förnya interiören i World Business Class på KLMs samtliga långdistansflygplan. Kabinerna kommer få en helt ny och fräsch design. Samtidigt påbörjas arbetet med att ta fram en ny business class stol som enligt KLM ska bli fully flat, även detta ingår i…
 

Jacob

Medlem
Det är en av Hollands ledande designer Hella Jongerius som fått uppdraget att förnya interiören i World Business Class på KLMs samtliga långdistansflygplan. Kabinerna kommer få en helt ny och fräsch design.

Samtidigt påbörjas arbetet med att ta fram en ny business class stol som enligt KLM ska bli fully flat, även detta ingår i Hella Jongerius jobb.

Under hösten 2012 kommer KLM publicera de första bilderna på hur den nya produkten kommer se ut. Målsättningen är att kabinen ska återspegla holländsk design och det holländska arvet och att passagerarna ska känna sig hemma ombord på KLMs flygplan.

De första flygplanen med den nya kabinen och de nya stolarna väntas vara klara i juni 2013. Först på tur står Boeing 747-400 flygplanen, totalt 22 till antalet.

(Källa: Pressrelease)
 

Dr. Miles

Expert
Där är verkligen hög tid för dem att fräscha upp sina Business class stolar på deras longhaul plan.
Jag vet inte om KLM elle SAS har äldst Business class stol men, jag har en känsla att KLM har äldre.
 

Jonas C

Medlem
KLM är nog det enda bolag som fortfarande har kvar recliner stolar i Business, så på tiden att de kommer med något nytt. Undrar om deras nya A330-300 kommer att levereras med nya stolarna från fabrik.
 

Jacob

Medlem
KLMs nuvarande business class stol är inte en recliner modell i sann bemärkelse, helt nedfälld blir den ungefär som en vanlig lie-flat stol. Men designen är lite gammaldags och inte särskilt privat så ser framemot vad som komma skall.
 
Toppen