Karenstid för värvningspoäng på AMEX Elite Card?

Diskussion i 'Kreditkort' startad av Mangostan, 25 Februari 2016.

 1. Mangostan

  Mangostan Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag vill börja med att tacka alla medlemmar som deltar i diskussionerna och svarar i alla trådar. Jag har under ungefär ett halvårs tid följt diverse diskussioner utan att vara medlem, men har nu tagit mitt förnuft till fånga och registrerat mig. Kort om mig: egenföretagare (i bransch som tyvärr ej möjliggör tjänsteresor), reser mycket privat (5-10 resor per år), endast basmedlem hos SAS eftersom jag har varit dålig på att boka rätt/regga mina resor. Intressen: resor, fotografering, historia/kultur/djur och natur samt sport och då speciellt fotboll (Bajen!).

  Som en följd av att jag har hängt hos er ett tag har jag redan skaffat ett COOP-kort, men känner att jag även vill ha ett AMEX för att komma åt två-för-en-erbjudandet. Nu till min fråga:

  Är det någon som känner till hur länge man måste ha varit "icke-kund" hos AMEX för att kunna ta del av värvningspoängen? Jag hade nämligen fram till och början av november 2015 ett privat guldkort hos AMEX. Jag har även ett grönt företagskort, som ett rent reservkort. Jag ringde kundtjänst på AMEX för en stund sen och de svarade att företagskortet inte är något hinder. Det privata kortet kan dock ställa till det, men han som svarade var själv osäker på hur lång tid som måste ha gått. Jag är hur som helst beredd att chansa med en gång, så den som först kontaktar mig i tråden eller via PM får "äran" att värva mig. Ni vet ju nu om att det finns en liten risk att det inte blir några värvningspoäng. Tack på förhand! PS. Lovar att återkoppla om huruvida jag fick poängen eller ej, så att andra vet i framtiden.
   
  Gus gillar detta.
 2. Mangostan

  Mangostan Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Värvad och klar!
   
  SNIFF och jumbooze gillar detta.
 3. Morgan

  Morgan Medlem

  Hej,

  När jag pratade med Amex sa de att för privatkunder var karenstiden 12 månader innan man fick ta del av ny kund-erbjudande.

  Jag testade ändå, och ansökte om Amex Premium 2 veckor efter att jag sagt upp mitt Gold, och fick halva årsavgiften och 10000 eb ändå...
   
  Samosaguas och jumbooze gillar detta.
 4. Torbjörn Ferm

  Torbjörn Ferm Ny medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Har relativt nyligt sagt upp mitt classic kort och har tänkt skaffa Elite, någon som vill testa värva mig? kontakta via PM
   
  AtleFlyg gillar detta.
 5. AtleFlyg

  AtleFlyg Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Skickat PM
   
 6. Torbjörn Ferm

  Torbjörn Ferm Ny medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Har fått hjälp redan... Snabba ryck här!
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×