Kan SAS lägga ner sitt Pandion koncept!?

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av flying, 5 September 2012.

 1. flying

  flying Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  JA!

  Har de sista 4 åren haft "äran" att få ett brev från SAS Vd i februari om vilken viktig kund jag är och hur mycket jag betyder för SAS. Vad betyder då detta brev i praktiken!? INGET.

  ILåt mig ge några exempel..

  Det är snarare regel än undantag att jag får förklara för kabinpersonalen att jag inte ska betala för BoB. Detta kan tyckas som en simpel sak MEN när man får höra diverse bortförklaringar om att pax manifest mm inte är fullständigt (nu pratar vi om stationer som arn och cph jag vet att det inte alltid står rätt till från tyskland) blir ialla fall jag tveksam. Ljuger dom mig rakt upp i ansiktet eller flyger SAS runt med ofullständiga uppgifter???

  Har jag under tiden som Pandion någonsin fått en upgrade voucher??? Svar NEJ...

  Blir nekad i loungen i CPH varje gång jag flyger Emirates . Trots att det uttryckligen står att jag oavsett bolag skall ha tillgång till SAS lounger.

  Någonsin fått stolen bredvid mig blockad i eco extra!? NEJ

  Om jag är gnällig!? Ja det är jag kanske men jag blir betydligt bätte behandlad som guld på Emirates än som Pandion på SAS.

  Nu är det dags att åter igen sätta sig på en sukig md-80 och om jag har tur kanske jag slipper ett mittsäte....

  En Pandions betrakelse.... (eller kanske kan SAS pr avdeling som verkar skriva flitigt här dementera ALLA mina uppgifter)
   
  7 personer gillar detta.
 2. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Nu är jag inte ens i närheten av EBP, men ska man verkligen få en uppgrade voucher? Det har jag nog aldrig hört talas om iaf.
   
 3. Jan Petterson

  Jan Petterson Medlem

  Ort:
  Solna
  Land:
  Sverige Sverige
  Vilken PR-avdelning?
   
 4. A380*G

  A380*G Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Ännu en "rant" om att SAS suger.

  Kan vi inte bara skapa en klagotråd där allt detta kan dras när man behöver skriva av sig!?
   
 5. Jan Petterson

  Jan Petterson Medlem

  Ort:
  Solna
  Land:
  Sverige Sverige
 6. Jacob

  Jacob Medlem

  Som nämnts i andra trådar är tanken med BusinessClass.se inte att det ska bli en klagomur för allt som branschföretagen gör fel utan en plats för konstruktiva diskussioner.

  flying, får ni som är Pandion ingen kontaktperson hos SAS ni kan ringa rörande frågor och synpunkter? Finns det ingen Account Manager eller liknande som har ansvar för Pandions som man kan ta en diskussion med? Det hade inte varit orimligt med tanke på att urvalskriteriet är baserat på årsomsättning hos SAS.
   
  1 person likes this.
 7. A380*G

  A380*G Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hej, isf borde väl denna tråd stängas, och även tråden nedan?

   
 8. VonMögen

  VonMögen Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Så länge det är konstruktivt ser inte jag något fel att posta åsikter. Att en Pandion delar med sig av erfarenheter är otroligt intressant, positivt som negativt. Att SAS inte tar hand om de stackars personer som nästan bor på ett flygplan på ett bättre sätt tycker jag borde komma fram. Det kanske till och med finns några SASare som läser detta och tar åt sig av feedbacken/ förbättrar produkten. Eftersom det handlar om en "mjuk" produkt borde det inte vara så svårt att styra upp och förbättra sig.

  De gånger som jag har rest med EBPs har det varit brutalt varierande kvalitet på mottagandet. Vissa gånger har det varit läckert att beskåda hur proffigt detta skötts av pursers etc andra gånger har det var lätt beklämmande att se hur avståndstagande kabinpersonalen varit. Sen är det lite fattigt av EuroBonus att inte ge sina Pandions en eller två vouchers för uppgradering som tack för troget resande. Det kostar egentligen inte SAS någonting, samtidigt som det förmodligen leder till en nöjdare Pandion. Tycker även att Pandions borde få mer poäng vid resa än guld ... men det är en helt annan sak.

  /V
   
  Last edited: 5 September 2012
  1 person likes this.
 9. Jacob

  Jacob Medlem

  Precis, kom även med konstruktiva förslag till Flying vad han kan göra, hur han ska föra vidare sina åsikter till SAS, om det kanske är bättre att byta bonusprogram etc. Men att ha en tråd för att bara klaga på hur dåliga SAS är tillför inte så mycket.
   
 10. A380*G

  A380*G Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag håller med om konstruktiva diskussioner men jag ser inget konstruktivt i flyings klagomål.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×