Senaste nytt

Köpa uppgradering airside på Heathrow terminal 5?

nlu

Medlem
Inga problem på t5, tranferdisk, airside el lounge. Dock kan vara fullt :) och du måste köpa innan checkin stänger för flighten.
 

Johan76

Medlem
Som nlu säger, inga problem att köpa airside. Dock kan det vara bra att kolla exakt vilken bokningsklass din biljett har då det kan påverka uppgraderingsmöjligheter. Dvs har du "fel" klass kan du inte uppgradera alt. inte använda avois för att uppgradera.
 

kristerj

Medlem
Det går utmärkt att köpa uppgradering airside, använd servicedisken vid rulltrapporna/hissarna som leder till tåget för T5B och T5C. Dock kan det vara kostsamt att göra uppgraderingen (fare difference) om de inte har något specialerbjudande. Spelar ingen roll om du är incheckad hela vägen eller inte, bara du inte har en alltför tight anslutning, dvs boarding får inte ha påbörjats.
 

Dr. Miles

Expert
När jag var på Galleries First i november och åkte till Beijing, frågade jag personalen på receptionen om det går att uppgradera med avios.
Då fick jag svar att det inte gick att uppgradera med avios efter man har checkat in men det går att köpa upgrade till nästa kabinklassen. Hon sa att priset för uppgraderingen skulle kosta 500 GBP från World Traveller Plus (Premium Economy) till Club World (Business class).
Hon sa också att köp av uppgradering kan man göra på service desk i undervåningen. Så antar jag att det finns sånt på airside.
 
Toppen