Köpa lounge access på Istanbul flygplats?

Diskussion i 'Lounger' startad av swb, 28 Oktober 2013.

 1. swb

  swb Medlem

  Jag kommer att ha ett byte på Ataturk på ca åtta timmar och undrar ; Går det att betala sig in i en lounge? Brukar det innebära en tidsbegränsning?

  Funderar även på om någon bott på hotellet på Ataturk (airside)? Det var dyrt, men oandrasidan skönt att kunna ta in och sova en stund tänker jag.
   
 2. kapsel

  kapsel Ny medlem

  Hej,

  Lite sent svar men så här set det ut: CIP loungen (den för *G) är bara för guldmedlemmar och det går inte "köpa sig in". Däremot finns det en del lounger i andra ändan av terminalhallen. Här finns en lista: Lounge Services

  Tillträde till Millenium lounge kostar ca. 30 USD om jag minns rätt. Man får sitta där tills flyget går vill jag minnas och man får även gå ut och komma tillbaka. Den loungen kändes som det bästa alternativet bland de olika som finns i närheten (och det gick att betala för de också). Millenium lounge är också en contract lounge för olika flygbolag, t.ex. LX och Lufthansa, så flyger man med de linjerna ock har *Silver (men i Miles & More givetvis) så får man även gå in. Har ingen aning om Milleniumloungen även är en SK contract lounge.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×