Senaste nytt

Köer i Passkontrollen Kastrup

M

Monkey_Class

Guest
Antagligen ett multiverktyg eller nåt sånt....

Nope! Så orutinerad är jag inte ;)

Det är en slags amulett som med vild fantasi går att få till att den ser ut som en patron ?! Under tiden vi jiddrade så formade jag ett tuggummi jag hade så att den såg ut som en patron - men den köpte hon och då frågade jag var skillnaden ligger mellan de två. Men jag fick bara ett tomt hålögt stirrande tillbaka.
 

Johan Hbg

Medlem
Känner igen det där. På väg till Rhodos med fyra små barn mellan 1 och 5. Våra vänner hade köpt 10kr vattenpistoler till de små, varav min dotter på två öppnar sin och vill bära den. De andra tre barnen har dem i sina ryggsäckar. Som ni säkert kan gissa så blev min dotters gula genomskinliga vattenpistol konfiskerad. VAD SER DET UT SOM? skrek lägervakten på danska. Tja, som en vattenpistol försökte jag. Blev soporna för den. De andra tre "vapnen" åkte fint genom röntgen och de var det inga problem med. Danska "säkerhetskontrollen" i ett nötskal.

När jag måste ta stora säkerhetskontrollen (=SAS stängt) roar jag alltid mig med att aldrig ta ut vätskor, 9 av 10 så åker allt igenom ändå, vilket bara visar vilket skämt det är där.
 

Moco

Medlem
Igår kväll var det riktigt illa. Hundratals meter kö ut i C-piren i Y-format. Två! passkontrollanter och stängd self-service (alltid stängd verkar det som).
Strejkar de igen eller är de bara slöa?
 

Jonas C

Medlem
Häromveckan på Arlanda så märkte jag att passkontrollanten i båset bredvid mitt struntade i att scanna passen, medan den andra kontrollanten scannade allas pass. Är det dagsform på passkontrollanterna?
 
Toppen