Jeju till Okinawa och tillbaks till Seoul

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av pitch, 26 Mars 2013.

 1. pitch

  pitch Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Paging Dr. Miles
  Ja, eller nån annan, för den delen, även om jag tror det är få andra som kan korta sträckor just i den här trakten.

  Jag skulle alltså vilja åka Jeju (CJU) till Naha (OKA) nån gång runt månadsskiftet April/Maj och tillbaks nån gång runt den 10:e.

  Kollar man ITA Matrix så finns det mänger med options, till exempel ett helt gäng med First(F) (antar att det är ANA's "Premium") mellan FUK och OKA och/eller KIX och OKA. Okej, vi snackar entimmas flyg här, men biljetterna påstås vara typ 6500 SEK, och det kan det definitivt vara värt om man får provköra loungerna dom påstår vara deras bästa, på dom ställena. (Och kanske inventera om dom har nån awamori, på OKA ;)

  Problemet är bara; jag hittar ingenstans att boka. ANA själva skickar mig i cirklar, till exempel, i alla fall nu när jag kör den engelska versionen av siten. Är det nån som har bra tips att komma med för bokningar i den delen av Asien? Om siten är på japanska är det inget jätteproblem, jag kan läsa det även om det tar väldigt mycket tid. Koreanska, dock, har jag ingen som helst aning om, så det går bort.
   
 2. Jacob

  Jacob Medlem

  Kolla på t.ex. Kayak så får du se vilka onlineresebyråer som kan boka din resa. Expedia brukar kunna ta en hel del av egen erfarenhet.
   
 3. pitch

  pitch Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Visst ja, det borde jag ju ha tänkt på.
  Det låter som att jag borde justera planen lite, och åka typ den 6:e istället, eller nån annan dag i den veckan.

  Expedia ville förresten inte alls när jag provade. Men det är fullt möjligt att jag gjorde nåt fel, jag får prova igen idag.
   
 4. pitch

  pitch Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Man var tydligen tvungen att vara mer bestämd mot den, för nu funkade det bättre. Fortfarande lite skumma anslutningar och inget vidare priser, men en slags lösning får man.

  Fast... Jag fick ett infall och provade Star Alliance Asia airpass planner, och den ger faktiskt både skapligt pris och smartare routing. Undrens tid verkar inte vara förbi.
   
 5. pitch

  pitch Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är surt att det inte finns några vettiga alternativ, som jag har hittat, mellan TPE och OKA, annars kunde jag hitta på många fler roliga rutter. Frågar man Matrix så går en ekonomi T/R där på ~3k (och det är en riktigt kort sträcka).
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×