Som TS måste jag självklart ge mig på att besvara detta.
Till att börja med: om man inte är någon större tunnbrödsfantast har jag full förståelse för att rullen inte väcker så starka känslor. Däremot tycker jag att du själv ger förklaringen till min (och andras) uppskattning: förutsägbarhet! Man vet vad man får! Det är inte någon lyxmåltid, men det är enligt mig bättre än det mesta som serveras i SAS Plus.
Jag kan mycket väl förstå att rullen uppskattas om meningen med måltiden är att allt ska vara förutsägbart.
Det är kanske där min åsikt skiljer sig från så många andras här. Jag tycker nämligen att meningen med en god måltid är överraskningen och den oväntade kombinationen - det är ju detta som får en god måltid att lysa - till skillnad från den förutsägbara lunchen i personalmatsalen.
Att alltid bara leta efter det bekanta och igenkännbara leder ju ingenvart.
Och mackor med ost och skinka har vi ju sett otaliga varianter på - det kan vara gott, men i det utförande som rullen serverades på, känns just den varianten osedvanligt torftig. Bröd - matfett - pålägg... Var finns de fräscha grönsakerna som skulle kunna sätta piff på anrättningen?