Senaste nytt

Intervju: Nyheter, tankar och förändringar i SAS ombordkoncept - Stephanie Smitt Lindberg/Johan Mägi

CFCSteve

Ny medlem
Bra artikel. Tråkigt att SAS lägger om Göteborg-London från Heatrow till Stansted. Jag personligen tror att SAS kommer att tappa många passagerare på detta, då man antingen får åka via Köpenhamn eller välja att landa på landet mer än en timma från London. BA lär ju glädjas åt detta beslut då jag tror att många Göteborgare kommer att välja dem istället.
 

ChabbeT

Medlem
Stort tack till redaktören!
Passande intervju som tar hål på de stora snackisarna. Bra med förklaring till de olika problemen också. Vet inte om näringslivet vinner så mkt på Norra London som SAS försöker tillstå men det är väl bra att de kan göra pengar på slottarna.
Tack! Det är precis sånna här intervjuer som gör att BC.se är att räkna med
 

TreD

Medlem
Tackar för bra uppdatering. Smoothieförklaringen är minst sagt oklar... "last och logistik"???? Slutar heller inte att förundras hur extremt dåligt internkommunikationen verkar fungera på stället. " information till all kabinpersonal" som ett skäl att en förändring skall ta tid?
Stor eloge till två pudlar men så trist och onödigt att det ens skall behövas. Varför skulle de in och pilla överhuvudtaget?

Det är ju inte de vassaste knivarna som arbetar på SAS, men kanske de är vassa nog att göra en smoothie på hela den här historien och servera den under namnet 'Logistik' !
 
Toppen