Hyra supersportbil i Dubai - lätt att bli blåst

Diskussion i 'Hyrbilar' startad av RedCarpet, 22 Januari 2014.

 1. RedCarpet

  RedCarpet Medlem

  Kollegan och jag hyrde varsin rolig bil när vi var i Dubai i januari. Den ena var en vit Porsche Boxter S Spyder - 2014, den andra var en Lamborghini LP570 - 2013 = i stort sett nya bilar. Trots att vi var noga vid genomgången när vi skulle hämta ut bilarna och sedan garanterat inte körde på ngt så blev vi blåsta. Lambon har en del kolfiber - även under framspoilern och där påstod uthyraren att jag hade orsakat repor! Avskavd färg på Porschen där det såg ut som ngn hade skavt av färgen framtill. Med facit i hand så tror vi att reporna funnits innan då Porschen aldrig stod parkerad i ngn p-ficka och Lambon kör man bara inte på ngn vägbula med. De tar alla chanser de får och var extremt noga när du hämtar ut din bil. Sedan är det bra att veta att valet parking är en stor risk för de parkeras ofta trångt och i mitt tycke vårdslöst, (du kan inte komma i efterhand och påvisa att de gjort ngt fel).
  Nu väntar jag bara på min fortkörningsböter och i värsta fall blev jag fotad i 170 på 70 väg:(
   
 2. Låter som att ni haft skoj - innan ni fick slutfakturan. Har du tips på priser och ställen där man kan hyra Lamborghini?

  (även om LP570 egentligen har mindre hästar än en Mercedes-AMG E63S kombi ;) )
   
  1 person likes this.
 3. RedCarpet

  RedCarpet Medlem

  Var tvungen att Googla för att inse att AMG:n har +15 Hk:p. Jag kan nog säga att jag undersökte utbudet av supersportbilar ordentligt innan jag till slut valde Dubai Luxury Car Rental - Parklane Car Rental - Sports car rental Dubai. Priserna och bilarna var bäst. De har bl.a den ilsket röda Lamborghini Super Stradale Trofeo samt Aventadoren.....Om jag inte missminner mig så kan du få loss Aventadoren för ca 8' Sek för ett dygn. Kom ihåg att det som regel endast ingår 200 km körsträcka. Det som var klockrent med denna firma är att de levererar och hämtar på ditt hotell utan extra kostnad.
   
 4. RedCarpet

  RedCarpet Medlem

  2 parkeringsböter och en rejäl fortkörning klarade sig på under 3 300 Sek! Känns som en positiv utgift för hade räknat med 20 000 Sek......
   
 5. FT99

  FT99 Medlem

  Tipset är att täckna alla försäkringar och självrisk-eliminering när man hyr bil (om möjligt)
   
 6. JonW

  JonW Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Nu är ju det inte så intressant jämfört med t ex att varje häst måste släpa på 3,7 kg i Mercan, mot 2, 35 i Lambon.
  Skulle gissa att Mercan är varvad inom 4 varv på bana... :eek:
   
 7. maba

  maba Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Förstår inte riktigt- var det denna firman som sen försökte blåsa er?:confused:
   
  1 person likes this.
 8. Visst är det så. Den känns verkligen tung, jag har panoramatak dessutom (115 kilo placerat på helt fel ställe). Men det är kul att påpeka ibland :)
   
 9. RedCarpet

  RedCarpet Medlem

  Jag vill nog påstå att firman tog alla möjligheter som fanns att få in lite extra kulor. T.ex så hade det inte spelat någon roll om jag hade varit ännu mer noga när jag hämtade ut bilarna. Kan garantera att de hade påvisat ngt stenskott under bilen/avgassystemet som ingen vettig människa har tänkt att syna innan.....Vi tog alla försäkringar som fanns men det var ändå en s.k "självrisk" för ev skador och dessa åkte vi på. Hehe, lite konstigt blir det när jag samtidigt rekommenderar denna hyrbilsfirma. Skulle tro att uthyraren hade en dålig dag och vi råkade ha oturen att råka ut för just denna nitiske man......
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×