Hvordan kan man se om man er oppgradert på Intercontinental?

Diskussion i 'InterContinental Hotels & Rewards' startad av seppma, 5 Maj 2015.

 1. seppma

  seppma Medlem

  Ort:
  Oslo og Säffle
  Land:
  Norge Norge
  Hvordan kan man se om man er oppgradert?
   
 2. Totopez

  Totopez Medlem

  Ort:
  Enskede
  Land:
  Sverige Sverige
  Välkommen till forumet @seppma!
  Om du loggar in på ditt IHG-konto och klickar på "Upcoming reservations" så får du en lista över dina bokningar. Om det står Modified på Status så har hotellet gjort något med bokningen, klicka på varje bokning så ser du vilken typ av rum du är bokad i. Observera att det inte är något definitivt, det kan ändras åt olika håll fram till incheckning.
   
 3. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Det kan också vara bra att veta att de flesta hotell (enligt min erfarenhet) väntar in i det sista innan de uppgraderar bokningen. ICs i Shanghai modifierar aldrig bokingen i förväg, utan det sker en uppgradering vid in-checkning, så de ser man aldrig i förväg vad man får. Några få kan uppgradera rätt tidigt, exempelvis IC Le Grand i Paris samt IC Park Lane i London. Dessa kan dock, precis som @Totopez säger, sen ändras. Oftast får man en "minimum" uppgradering och sen om det öppnar upp bättre rum så petas man upp.
   
 4. seppma

  seppma Medlem

  Ort:
  Oslo og Säffle
  Land:
  Norge Norge
  Takk for svaren. Har fått oppgradering til clubroom eller junior suite på CP Helsingfors alle gången jag har varit der, samma med rom med utsikt på CP Dubai og IC Dubai disse gången har jag bästilt billigaste rommen. Blev oppgradert til suite på IC Kuala Lumpur men då hadde jag bästillt Club room, i IC Singapore blev oppgraderingen inte så bra der hadde vi også Club room. Blir intressant og se vad vi får på IC Bangkok og CP Bangkok här har vi bästillt Club room på båda hotellen.
   
 5. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  @seppma
  Vilken status har du på IHG? Platinum Ambassador? RA?

  Ang IC Bangkok så fick jag en diplomatic suite första gången jag bodde där. De sa att de gav mig den för att det var min första gång. Dem är stora. Annars brukar man få en corner suite där som RA. Dem är inte alls dumma heller tycker jag, även om de är en femtedel i storlek av Diplomatic. :)

  Jag har Club bokat på IC KL om en och en halv månad. Har tre nätter där.
   
 6. seppma

  seppma Medlem

  Ort:
  Oslo og Säffle
  Land:
  Norge Norge
  Platinum Ambassador. Hoppas att du får suite på IC KL. Club Loungen på IC KL var bra og med veldigt trevlig personal. Bästa Club Lounge jag har besökt är Singapore.
   
 7. flapps

  flapps Medlem

  Ort:
  Oslo
  Land:
  Sverige Sverige
  Fortsätter i denna tråden istället för att dra igång en ny.
  Jag har en bokning på Intercontinental Sydney senare i höst och jag bokade ett 1 King Club Deluxe Eastern Harbour Room då jag har en ambassador certificate att utnyttja. Vill ha en go helg där med lounge tillgång m,m. Fick bekräftelse på bokningen. Nu ser jag på min bokning att den är modified ner till en 1 King Harbour Bridge View rm. Så min fråga är: Är jag nergraderad eller får jag en uppgrade vid incheckning? Har skickat ett mail till hotellet också men har inte fått något svar ännu. Kanske någon av er har koll?

  mvh / flapps
   
 8. Rctapper

  Rctapper Medlem

  Ort:
  Landvetter
  Land:
  Sverige Sverige
  Du har nog fått ett rum med bättre utsikt och så fixar dom club accessen på plats när du checkar in.

  När jag bodde på IC Istanbul bokade jag ett club rum med park utsikt men fick en Seaview business suite och så la dom till club accessen vid incheckningen.
   
  flapps gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×