Senaste nytt

Hur reser USA utrikesminister?

nilsson

Medlem
OT: Varför bo på hotell i sin egen stad?? Stor renovering hemma + SPG-poäng!

Mer poäng såklart.

Appropå videokonferenser så hade hon en annan aspekt som inte kom upp i tråden på BC. I och med att det är så enkelt att flyga så är det oartigt att inte ha personliga möten.

clinton skrev:
I could sit in my office and do videoconferences nearly anywhere in the world, but because that is so easy, people actually expect you to show up more, to make the effort and demonstrate the respect, to sit across the table and look eye to eye. It reflects a commitment to the relationship that you cannot get from sending an e-mail or doing a videoconference.
 

A380*G

Medlem
Ta det lite lugnt nu och försök vara lite trevlig. Staffan skrev vad han trodde och sa inte att det var fakta. Sedan var ditt förra inlägg inte direkt "så här är det" utan du skrev lite tvekande också. Vi är här för att diskutera och ha kul så ifall någon skriver något felaktigt, ja korrigera gärna men snälla var lite trevlig när du gör det. Jag gillar detta forumet och vill att vi ska ha så trevlig stämning som möjligt här :)

Mitt inlägg var definitivt tvekande medan hans inlägg var "det finns inte"....
 

Tjaeng

Medlem
Militären i USA har en uppsjö med VIP-transporter. Förutom de nämnda VC-25 (B747 eller "Air Force One" i vardagsspråk) och C-32 (B757) finns även dussintals C-40 Clipper (B737), C-20 (Gulfstream 3/4), C-37 (Gulfstream-5) osv.

Förutom Air Force, Marine, Army, Navy och Coast Guard one (i nedåtstigande användningsfrekvens, varav det sista aldrig funnits) finns även "Executive One", utifall presidenten någonsin skulle få för sig att åka kommersiellt. Det har hänt en gång, när Nixon för att visa bränslesolidaritet under oljekrisen bestämde sig för att åka enkelresa IAD-LAX. Att VC-25 flög bakom och skjutsade presidenten på hemresan gör väl bränsleargumentet lite irrelevant, men iallafall.
 
Det är ren fakta att ett plan kan flyga utan det andra. Ett exempel är när presidenten besökte Köpenhamn. Läs på innan du säger att saker inte finns.

Hej.

Jag gjorde just det och det visade sig att båda planen är alltid på ungefär samma ställe. Även om inte alltid på samma flygplats men inte långt ifrån varann.
Kollade även en intressant dokumentär från NG om just airforce one på youtube

Vart fick du din fakta ifrån för någonstans är det ett glapp..
 
Toppen