Senaste nytt

Hur är Ukraine Int Airlines?

Joakim

Medlem
Henkell Trocken serveras i affärsklass.

Har du kvar bilderna?

Här kommer en bild från UIAs "Champange".
Serverades ljummen 29/8 Kiev-Warszawa!
Smakade? Hmmm, inte så jättebäst Henkell Trocken.jpg .
 

ulagun

Medlem
Flög med dem Kiev-Tblitsi tor för drygt två å sedan i economy.
Om man är förtjust i plastmackor som SJ sålt ut för något år sedan. medpassagerare som verkligen uppskattar priserna på billig sprit o/b samt har böjelse för att ha säten mm lagat med silvertejp då är det en höjdarupplevelse.
 

Swissbob

Medlem
Nu har Ukraine International gjort en "Ryanair". Från och med idag den 1 Oktober så tar Ukraine betalt 10 EUR för utskrift av boardingkort på flygplats om man reser i ekonomi på short/mediumhaul flighterna. Kom ihåg att checka in hemma!
 

Enrike

Ny medlem
Jag flyger en hel del med dem. Tycker att de är bra i förhållande till priset (billigt) och ska man österut – Östeuropa, Mellanöstern och Centralasien tycker inte jag det ofta finns bra alternativ.

De har en ganska bra föreställning av mat, ska du flyga efter den 1a sep så måste man förbeställa om man vill ha större måltider typ lunch. Alltså mat ingår inte utom vissa long haul flygningar. Inte till Dubai de gånger jag har åkt med dem dit. Spela casino online med den virtuella bitcoin. Men de har ett ovanligt billigt ombordsortiment, 9€ för lunch och en stor Ukrainsk öl 2€.

I business ingår allt. Oftast är mittensätet spärrat och utrymmet är lite större och trevligare. Dock ofta inte värt extra priset tycker jag själv, men det är väldigt billigt att uppgradera med poäng: 5000 miles för eko till business på sträckan Kiev till Tehran (en tor Kiev-Tehran ger 2890 miles och ska man tor Kiev - Stockholm ger det 1640 miles sen får man 1000 miles när man registrerar sig. så efter en resa kan man uppgradera ett relativt långt legs till business.)

Tänkte flyga till Teheran intill nästa September och dessa har bra priser i dagsläget. Cirka 300 SEK
 
Toppen