Hur är Ukraine Int Airlines?

Diskussion i 'Övriga flygbolag' startad av Kansai, 26 Augusti 2016.

 1. Kansai

  Kansai Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hej!

  Sitter och tittar på biljetter och hittar ett riktigt bra pris till DXB med UIA. Transfertiden i Kiev är också den helt okej, liksom flygtiderna i stort. Priset...ja i det närmaste ett fynd. Vad är baksidan? Har tyvärr varken själv flugit UIA eller mellanlandat i Kiev. Jag behöver er expertis!

  Gällande lyx och komfort är jag inte kinkig för denna resa, då flygtider och annat är riktigt bra, men vill naturligtvis komma fram hel, ren och någorlunda i tid. Tror ni jag kan räkna med det?
   
 2. Budgetresenär

  Budgetresenär Medlem

  Ort:
  Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har flugit med dem en gång och märkte ingen skillnad mellan dem och valfritt lågprisbolag. Eller jo förresten, jag tror vi fick några kex och läskeblask gratis (detta var ett inrikesflyg på ca 1 timme). Säkerhetskontrollen var rigorös, de beslagtog min sax i handbagaget som jag hade rest med i över 2 år. Vill minnas att vid online checkin dög inte boarding pass i mobilen utan man fick snällt ställa sig i kö vid incheckningen och få ett fysiskt boarding pass.
   
  Last edited: 26 Augusti 2016
 3. Om man inte förväntar sig någon lyx så är det väl helt okej, har bara provat dem inrikes på Kiev-Odessa-Kiev. Båda planen i tid, fick någon softdrink, inget krångel men som sagt inget att skriva hem om heller.
   
 4. Igorius

  Igorius Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Henkell Trocken serveras i affärsklass.
   
  Agö gillar detta.
 5. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Har du kvar bilderna?
   
 6. Igorius

  Igorius Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Självklart! Dock arkiverade på en säker plats.
   
  Smuffe och pep gillar detta.
 7. Troy1

  Troy1 Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag flyger en hel del med dem. Tycker att de är bra i förhållande till priset (billigt) och ska man österut – Östeuropa, Mellanöstern och Centralasien tycker inte jag det ofta finns bra alternativ.

  De har en ganska bra föreställning av mat, ska du flyga efter den 1a sep så måste man förbeställa om man vill ha större måltider typ lunch. Alltså mat ingår inte utom vissa long haul flygningar. Inte till Dubai de gånger jag har åkt med dem dit. Men de har ett ovanligt billigt ombordsortiment, 9€ för lunch och en stor Ukrainsk öl 2€.

  I business ingår allt. Oftast är mittensätet spärrat och utrymmet är lite större och trevligare. Dock ofta inte värt extra priset tycker jag själv, men det är väldigt billigt att uppgradera med poäng: 5000 miles för eko till business på sträckan Kiev till Tehran (en tor Kiev-Tehran ger 2890 miles och ska man tor Kiev - Stockholm ger det 1640 miles sen får man 1000 miles när man registrerar sig. så efter en resa kan man uppgradera ett relativt långt legs till business.)
   
  bernierubber, Smuffe, jerixon och 1 annan gillar detta.
 8. Joakim

  Joakim Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Som flera andra redan skrivit är det helt OK.
  Flög Warszawa-Kiev-Charkov i tisdags och var inte besviken.
  Fikat får man köpa men priserna är mycket humana. 2€ för en halvliter öl, som tidigare nämnts kan man kalla prisvärt. Men vad som var riktigt prisvärt var 5cl Hendricks Gin för bara 3€. Lustigt nog kostade övrig alkohol 4€.
  Ingen servering dock på inrikessträckan, bara en mugg vatten.
  Lounge fanns oxå i Kiev inrikes, PP inte Diners. Enkel men med enklare Fika och faktiskt lite varm mat, iofs knappt ätligt men ändå.
   
  Smuffe och Cristoffer Cedergren gillar detta.
 9. Joakim

  Joakim Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  image.jpeg image.jpeg Vad ni än gör, fastna inte i Charkov inrikes. Sitter här o väntar på ett försenat flyg till Kiev. Letade förgäves efter loungen men den finns tydligen bara på internationella delen. Suck. Den lilla baren var t.o.m med Ukrainska mått ganska dyr. Känns lite som avsomnade Säve...

  Edit.
  Vid närmare eftertanke var en G&T relativt överkomligt, 70 (Ukrainska pengar) ca 25:-
  Jag tror jag klarar en timmes försening...
   
  Last edited: 29 Augusti 2016
  Smuffe gillar detta.
 10. chazzie

  chazzie Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hryvnia?
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×