Senaste nytt

How to buy 1 million air miles for $6,500

Intet nyt idet. Imho mega besværligt med alle de transaktioner frem og tilbage, gavekort osv. Vigtigst af alt er at det ikke kan lade sig gøre i Europa da der ikke er nogle kort med så store sign-up bonusser.
 

jth

Medlem
"Only researched for United states so far" :)
Hade vi haft dom signup-bonusarna de har i USA hade det ju varit lite lättare. Sedan tror jag det är svårt att casha in presentkort här, jag vet nog inget ställe som köper tillbaka presentkort och ger kontanter tillbaka (man får ju inte kreditera kortet man köpte med, då försvinner ju poängen också).
 

Palazzi

Medlem
Finns sätt att få det betydligt billigare också, men då tangerar det väl vad som anses OK. Fanns en tråd om det på BC.se för lääänge sedan.

Handlade om att köpa och lämna tillbaka, men behålla poängen. Spårningen av poäng är dedikerat ett kreditkort, men återbetalningsreglerna var ofta begränsat enkom till innehavare. Du kan/kunde alltså köpa saker på ditt Amex, men lämna tillbaka (för återbetalning) på ett annat kreditkort. Amex o SAS kunde inte se att ett återköp skett (om de inte gick igenom alla namn)...
Gör man det av "misstag" lär det väl inte bli represalier, men om det visar sig att man satt det i system....
 
Toppen