Hotell i London - Hilton, Accor eller tips?

Diskussion i 'Hotell' startad av rickardjacobson, 12 December 2012.

 1. rickardjacobson

  rickardjacobson Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Är London novis (bara varit där 1 gång för 12 år sen!) och klippte till på SAS julkalenderkampanj och på så sätt löste julklappen till min sambo. Nu kommer den stora frågan var vi ska bo? Någon som kan ge tips på område och eventuellt hotell? Då vi båda är ganska ovetande på London och har 3 hela dagar så förmodar jag att det blir en del shopping, men samtidigt får man väl pricka av ett par av Londons måsten. Budget ligger på ca 2500:-/natt (ej hugget i sten) och som så många andra har Jag HH Gold och Le Club platinum.

  Alla tips och idéer är välkomna!
   
 2. JensE

  JensE Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  1 person likes this.
 3. erhel

  erhel Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har två favorithotell nära St James's Park/Green Park i bra turistläge. Sofitel St James ***** och The Cavendish Hotel ****, båda är super.

  Sofitel är något mer lyxigt med bra rum med de skönaste Sofitel MyBed jag provat än så länge, enorma badrum och bra service. Om man är obekväm med att bli bortskämd är det fel ställe ;)

  The Cavendish är ett familjeägt hotell med väldigt brittisk känsla, i en bra bemärkelse. Bra frukost och väldigt tillmötesgående personal. Något mindre rum men jättesköna sängar. Om man pratar lite med dem på Facebook eller twitter om anledningen till varför ni åker dit är chansen stor för en överraskning på rummet. Jag har åkt dit för att fira en födelsedag och fick då uppgradering och chokladtårta.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×