Hjälp behövs: Stockholm-Sydney t/r vid jul&nyår i Business class

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av ALU, 27 Augusti 2013.

 1. ALU

  ALU Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Här är jag i ett stort dilemma... Jag fyller jämnt i december, lite som @Björnström precis gjort... Tänkte då som vanligt ta min nyårsresa till SYD. Denna gång ser det ut som min bättre hälft åker med också. Mina Qantas poäng, pga färre flygningar än tidigare, räcker enbart till en ToR upgrade för en person. Mina British Airways TP likaså. (Jag är i övergången mellan FFP som ni märker).

  Fram till igår fanns många bra ekonomibiljetter kvar, men sedan hände något. "Alla bra" alternativ verkar ha försvunnit. ITA Matrix känns ovanligt bråkig denna gång.

  Iom denna tråd så börjar jag fundera på om jag ska överge OW denna resa och kanske köra TG med denna kampanj. Men jag lyckas inte hitta någon resa på deras hemsida av någon anledning. Har kampanjen laddats?

  Och om TG inte blir ett alternativ. Vad sjutton ska jag göra då? Jag har en kommande ARN-LHR-PVG-SYD-LHR-ARN i club world som lär ge en del TP, speciellt som jag väntat med att boka tills boostern nu kom upp. Problemet är att den inte är förrän slutet av november och jag vill inte vänta så länge med att boka nyårsresan.

  Matrixen ger mig faktiskt en CW resa med British Airways för 28 tkr vilket känns prisvärt och kanske det jag ska slå till på?

  Mycket osammanhängande svammel här kanske men jag är osäker på vad för bra alternativ som finns..
   
 2. doc

  doc Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  28 tkr tur och retur låter ju prisvärt. Då kan du ju använda dina poäng på QF och British Airways till att uppgradera till First för er båda enkel väg om det finns tillgänglighet!
   
  1 person likes this.
 3. Ritz

  Ritz Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige

  Ta kontakt med en resebyrå som har bra kontakt med TG, t.ex. Jorden Resor (Jorden resor - Bästa resor till JORDENS alla hörn). Om det finns en TG-kampanj ute nu så kan de fixa det.
   
 4. Last edited: 27 Augusti 2013
  2 personer gillar detta.
 5. ALU, om du läste mitt inlägg så ligger Thais priser hos resbyråerna samt att det är black out period mellan typ 15 december till 15 januari på den dealen.
   
 6. 1 person likes this.
 7. ALU

  ALU Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Damn, jag såg det inte trots att det fanns mitt framför näsan. Sorry.
   
 8. nlu

  nlu Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
 9. Skicka iväg en fråga till Jade och se vad du får som svar. Kan man fixa MEL/SYD för 25 000kr är jo det ett kalaspris, kanske några tusenlappar mer under högsäsong. Fråga helt enkelt..
   
  1 person likes this.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×