Har någon bott på Country Inn Queens i New York? Erfarenheter?

Diskussion i 'Rezidor Hotels & Club Carlson' startad av Agö, 10 Januari 2013.

 1. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
 2. stewigriffin

  stewigriffin Medlem

  Ort:
  NYC
  Måste du bo där? Priset är mer än OK för att vara 1 hållplats från Manhattan men jag tror knappast att det blir bästa NY upplevelse.
  Hotellet ligger på Crescent str. vilket är OK gata med massor med yellow cabs mot Manhattan(Queensboro bridge lower level), men annars detta område undviker jag utan bil, smutsig industriområde med massa bilverkstäder och taxicab depå. 2 block därifrån, vid 21st str ligger USA's största projects. Finns flera subway att välja bland.
  Några steg därifrån ligger också Z hotel, det hade vi diskuterad.
   
 3. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack för info! Nej, givetvis inget måste men var intresserad av att höra om någon hade erfarenhet av hotellet.
   
 4. Aramisa

  Aramisa Medlem

  Vi har bott där 2 gånger, både 2011 & 2012! Sista gången iofs på personalpris för anställda inom kedjan, men oavsett tycker jag det är ett väldigt prisvärt hotell. Det tar ca 15 minuter med tunnelbanan till Times Square "dörr till dörr", vilket är så gott som det samma som om man åker från Upper East/West side. Rummen är av bra storlek, vi har haft kingsize säng båda gångerna, rent och fräscht. Frukosten är väl vad man kan förvänta sig på ett hotell som inkluderar den i alla priser, men iaf helt ok. Det blir trångt som attan i rusningstid, men de första dagarna vaknar man ju ändå så tidigt med jetlag, så det gör inte så mkt tycker jag inte. Om man vill lyxa till det med bättre frukost kan man ju testa tex. Clinton St Baking company, bästa eggs benedict jag någonsin ätit :)

  Så summan av kardemumman är väl att jag absolut skulle rekomendera detta hotellet om man hellre lägger pengarna på shopping, mat eller upplevelser :)
   
  3 personer gillar detta.
 5. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Stort tack!
   
 6. Vi valde detta hotell pga pris och tillgänglighet till Manhattan. Som flera skrivit så är det supersmidigt att ta subway till Manhattan. Det finns också en stor parkeringsplats på andra sidan gatan, samt bensinstation, vilket vi uppskattade när vi hade hyrt bil. Området är inte det allra bästa, men vi kände oss aldrig otrygga. Rummet var OK, lite under Country Inn and Suites standard om jag jämför med tidigare upplevelser. Personalen var inte särskilt trevliga eller hjälpsamma vilket sänkte betyget.
   
  1 person likes this.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×