Senaste nytt

Har du några frågor till Qatar Airways?

Jacob

Medlem
En lige til højrebenet - får vi Airbus A350 at se i Skandinavien indenfor en overskuelig tidshorisont?
Airbus A350 kommer användas till New York samt till vad Al-Baker kallar "secondary cities in Europe, sub-continent and Far East". I första hand ska Airbus A350 ersättas Airbus A330 men den kommer även användas på linjer där Dreamlinern används idag. Så inte omöjligt med Skandinavien, men det är kanske inte första prio.
 

Jacob

Medlem
Qatar Airways avslöjar att "Super Business Class" dessutom kommer innebära "business class bedroom", likvärdig med vad andra har i första klass idag.
 
Det låter mycket intressant, dock lite fundersam över hur de nämnvärt kan förbättra deras nuvarande produkt?

Dom kan tillföra kärleks bänken i C som finns I F, hade ett mycket förälskat par på 1A mellan DOH-BKK, fin middag med ducat bord imellan och lite armsmek och det var inte Adam och Eva.
 

Jacob

Medlem
Qatar Airways har inga planer på att starta budgetflygbolag och inte heller att bli privatägt inom närmsta tio åren enligt Al-Baker.
 

Jacob

Medlem
Akbar Al-Baker är närmast som en superstjärna här nere, helt galet! Nu är det lunch i businessloungen i gamla Premium Terminal som ser i princip ut som tidigare förutom att den gamla taxfreebutiken är borta, nu är det bara en vägg där.

IMG_7755.jpg
 
Toppen