Senaste nytt

Har du blivit uppgraderad på Hilton?

Agö

Medlem
Vart också lite fundersam över detta. Även Casinot i samma byggnad kopplat till hotellet hade ingen aning att larmet gått. Personalen hade inte hört något larm går av och va väldigt förvånade när jag påtalade de.

För att hålla Igång till ämnet dock fick vi en uppgradering från vanlig deluxe suite till signature sviten "Eri Klas Suite" på 80 kvm med egen bastu.

Om ingen bott på detta hotellet så bör ni ta er tiden att göra de. Jag tycker de är väldigt bra och tror de andra i sällskapet från BC som är med här tycker de också.
Trevlig men förfärligt liten svit.
 

taxvalp

Medlem
Ny variant på uppgradering: Har en natt bokad i billigaste rummet på Hilton Panama inom kort. Redan fyra dagar innan stod det i appen att vi blivit uppgraderade till juniorsvit. Rekord för mig!
 
Ny variant på uppgradering: Har en natt bokad i billigaste rummet på Hilton Panama inom kort. Redan fyra dagar innan stod det i appen att vi blivit uppgraderade till juniorsvit. Rekord för mig!
Oftast ser man det nått dygn innan, men inte så långt som 4 dagar. Men dom kanske hade slut på vanliga rum att sälja och gjorde det redan nu. Grattis!
 
Hilton CPH, hade bokat normalrum. Blev uppflyttad till 12:e våningen med lounge och magnifik utsikt över rullbanorna på Kastrup. Perfekt kväll för en BC-medlem med andra ord! Min andra stay som HHG och min andra uppgradering av en fantastiskt trevlig danska som letade upp "bästa" rummet med utsikt. Hilton levererar!
 

Nilann

Medlem
Hilton Stockholm Slussen. Uppgraderad från standardrum till executive med utsikt över Gamla stan. Både som HHG och senaste året som HHD har jag blivit uppgraderad till executive samtliga nätter ( ca 30 nätter) de senaste tre åren. Herr Nilann och jag trivs här!
 

Martin Gren

Medlem
Hilton Auckland. Uppgraderad från King Standard till King Deluxe Harbour View. Är HHG.

Trevligt hotell för övrigt. De beklagade sig när jag checkade in att de inte har någon lounge (som jag ändå inte skulle haft tillgång till enligt reglerna). Istället fick jag två drinkvouchrar per dag som jag bor här. Tackar!! Att baren dessutom har ett hyfsat ölutbud gör ju inte saken sämre.
 
Bokade billigaste rummet på Hilton Tokyo (Twin Hilton) för 3 pers, 10 nätter (hhonors 20%, prepay, ingen frukost). Vi var två vuxna och en 10 åring. För att få extrasäng måste man ringa hotellet vilket jag gjorde och då sa de att man måste boka för en extra vuxen i det läget. Fine, det var inte så mycket dyrare.

När vi checkade in frågade jag om möjlighet till uppgradering. Svaret var att vi fått ett Twin Deluxe samt att frukost skulle ingå för alla 3. När vi kom upp på rummet insåg jag rätt fort att det var för trångt och att badrummet var trist avskalat men alla var för jetlaggade för att göra något.

Dag 2 frågade jag om möjliga uppgraderingar, även betalda och fick då svaret att jag kunde bli uppgraderad till executivenivå på kortet men att det endast fanns en executive juniorsvit. För att få den behövde jag betala 7000 yen/natt vilket ändå kändes prisvärt. Juniorsviten var väl egentligen mer som ett väldigt stort rum än en svit vilket passade perfekt. Superfräscht rum, lyxiga detaljer. Inga problem att gå in med hela familjen på executiveloungen.

HHG.
 
Hilton Osaka (Twin Deluxe) för 2 pers + 1 barn, 5 nätter (hhonors sale 20%, prepay, ingen frukost) Ringde hotellet innan om extrasäng och frukost för 10-åringen (även trots HHG) och de sa att det kostade extra att betalas vid utcheckning.

Vid incheckning erbjöds ingen uppgradering, dock bjöd de på ovannämnda frukost och extrasäng. Rummet var väsentligt bättre samt större än Twin Deluxe på Hilton Tokyo. Servicen sämre. Frukosten var bra men matsalen bullrig.

HHG.
 
Last edited:
Hilton Sukhumvit, Bangkok
Bestilt: Deluxe
Nivå: Diamond
Oppgradert: Ja, Executive og Suite(4 av 10 dager)

Vanligvis oppgraderer de bare ett nivå her, men har bodd så mye at jeg er blitt stamkunde. Da var det visst ok å få suite. Er endel hotell som strammer inn siden HHD gis bort til så mange.
 
Toppen