Blev fel på bilderna, men jo, det har hänt innan (hade även en grym sake-provning på begäran av CC).Hon uppfattar dock snabbt att jag vill köra lite Champagne provning och några minuter senare har jag två flaskor vid min plats. De är trots allt rätt bra på ANA, flygvärdinnan skrattar mest åt mig, är jag den första som fotograferar Champagne ombord?
KLAGA!!!1 Så där kan det ju inte gå till - du kan ju hinna törsta ihjäl innan du får mer Krug!5 sekunder… Skojar du med mig Agehall. Kommer aldrig mer kunna lita på dig, hela 9 sekunder får jag vänta innan flygvärdinnan är vid min plats… Det är snudd på skandal…
Undrar om det inte var samma som jag tog, men min såg inte ut som din och jag var inte jätteimponerad av just den huvudrätten.Till varmrätt har jag valt ”Stewed beef wrapped in mushrooms and crepine”.
Du har så rätt så... Klart man inte ska ha is i sin whisky - då blir det ju helt omöjligt att ha i rätt mängd vatten.Tyvärr har de inte förstått detta med att Whisky inte ska serveras med is (enligt mig), har ett dricksglas fullt med is och whisky och jag får lite ”diskret” peta över isen i ett annat glas.
Jag tänker mer allvarligt uttorkad. Den torra luften ombord är välkänd.KLAGA!!!1 Så där kan det ju inte gå till - du kan ju hinna törsta ihjäl innan du får mer Krug!
Pratade med sas och "allt" de kunde titta upp var fullt. På flygplatsen hade det säkert gått att lösa med kreativa routings eller något.Trevlig läsning! Ser fram emot resten.
Upplands-Väsby är ett mysterium. 11 av 10 gånger är det kö vid Glädjen, Stora-Wäsby eller Rosersberg. Planerar alltid god tid +30 till ARN.
Men OM du hadde missat flighten lär det väl ha funnits alla möjliga varianter att ta sig till FRA innan kl11 dagen efter? Via OSL/CPH eller liknande.