Fråga om Thai Airways Royal Orchid Plus

Diskussion i 'Star Alliance' startad av inka, 22 December 2012.

 1. inka

  inka Medlem

  Hej,
  undar om man i en familj som inte reser så ofta kan skänka bort sina poäng till en i familjen och på det sättet få exvis uppgradering för 1 person. Detta svar fick jag fr Thai: "Det är tyvärr inte möjligt att flytta miles från ett konto till ett annat, eller att slå ihop Saldo från flera konton. Som medlem kan man dock nominera annan person att nyttja medlemmens miles.
  Det måste dock finnas tillräckligt med miles på medlemmens konto för den aktivitet
  Den nominerade önskar göra."


  Tyvärr förstår jag inte vad de menar, vaddå nominera och tillräckligt med miles? Någon som kan förklara hur dett funkar så skulle jag bli glad :)
   
 2. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Innebär att du inte kan flytta miles till någon annans konto. Säg att du har 100.000 miles och jag är en del av din familj, då hade du kunnat låta mig nyttja dessa 100.000 miles för att göra en flygning och betala med miles genom att nominera mig.
  Om du har 50.000 miles och den andre har 50.000 miles och ni den andre ska göra en resa som kostar 100.000 miles så kan ni inte slå ihop era insamlade miles för att komma upp i rätt summa även om den andre är nominerad att använda dina miles.

  Om man fritt fick flytta poäng mellan konton skulle jag "tvinga" mina kompisar att registrera sig och sedan se till att de skickar alla sina miles till mig (dom är lite omedvetna ibland). Reser man i en grupp om 8 personer skulle ju alla miles kunna läggas på en persons konto i så fall från första början.
  På SAS EuroBonus kan man föra över poäng till en annans konto, men det kostar pengar att göra det.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×