Flygtorgets flygforum verkar vara på gång att läggas ner

Diskussion i 'Övrigt' startad av Alf, 2 Augusti 2013.

 1. Alf

  Alf Medlem

  Ort:
  Finspång
  Land:
  Sverige Sverige
  För de som läser Flygtorgets flygforum verkar det vara på väg att läggas ner. Dagens forum har helt ballat ur. Nu tillhör ju detta forum inte de mer seriösa, det är fullt av troll på forumet och allt får läsas med stor kritisk granskning. I vissa fall finns det lite av intresse att hämta för den som är intresserad av flyg. Tyvärr är tonen på forumet mycket hetsig och under all anständig nivå. Det är därför ett forum som Businessklass är en trevlig plats att föra vettiga diskussioner på även om det ibland kan hetta till även här.

  Jag hoppas därför att inte detta forum skall förstöras av likartade personer som bara vill djäklas. Får hoppas det räcker med en personlig inloggning för att sortera bort de flesta avarterna.
   
 2. Alf

  Alf Medlem

  Ort:
  Finspång
  Land:
  Sverige Sverige
 3. adhoc76

  adhoc76 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har också funderat på detta... Om det drar iväg här också så kanske det kan vara en tanke att införa en slags businessclass.se premium mot en årsavgift. Då kan man få tillgång till visst exklusivt innehåll på sidan och ett medlemskort samt en bagagetagg.... Ett sånt inititativ borde rimligen ha en avskräckande verkan på såna som bara vill "jävlas".
   
 4. Håkan Andersson

  Håkan Andersson Medlem

  Ort:
  Östersund
  Land:
  Sverige Sverige
  Helt enig, detta forum är för bra för att få förstöras av random folk.
   
 5. Jag tror inte det är någon risk faktiskt. Vi har ett bra team, ett par av oss jobbar heltid med sajten och vi lägger stort fokus på skapa en bra stämning och BusinessClass anda.

  Jag har drivit forum i tolv år nu och försöker ta personlig kontakt om/när problem uppstår, det har fungerat väldigt bra.
   
  10 personer gillar detta.
 6. adhoc76

  adhoc76 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Låter bra det! Ni gör ett riktigt bra jobb - tack för det! Businessclass.se bör vara ett ställe som uppmuntrar till fri och sansad debatt, men håller efter dumheter som finns på många andra ställen!
   
 7. Min erfarenhet är att sajten tappar tempo och "humör" när det händer för lite. När allt sagts förut och medlemmarna blir uttråkade.

  Genom att ta initiativet, leda sajten framåt, arrangera events och ge alla något spännande att se fram emot så blir det inte så. Vår bästa tid är inte igår, inte nu för om några månader....då ni! :)
   
  5 personer gillar detta.
 8. MarSecLtd

  MarSecLtd Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Vi vänta med spänning Martin ;)
   
 9. NotRyan

  NotRyan Medlem

  Det är bra Martin. Jag gillar ert engagemang....
   
 10. Jacob

  Jacob Medlem

  Nu har jag rätt dålig koll på Flygtorget och deras forum, de har ju en lite annan inriktning än vad vi har. Men min erfarenhet härifrån är precis densamma som Martin, när det spårar ur handlar det ofta om dålig ledning och styrning i kombination med att det händer för lite. De flesta av de trådar som spårat ur här som jag involverat mig i och följt upp/stängt/städat upp (vilket tack och lov inte är särskilt många) har nästan i samtliga fall rört ämnen och diskussioner som egentligen inte ens är relevanta för sidans syfte. Och att man kommer in på sidospår är ofta en följd av att det just är för dåligt med nyheter/aktiviteter/relevanta diskussioner som rör det primära fokuset på sidan.

  Att vi skulle hamna i det träsket finns inte i min sinnesvärld, mycket för att vi är ganska proaktiva. Och som sagt, vi har redan hållit på ett flertal månader med att planera och förbereda för en spännande höst.
   
  3 personer gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×