Senaste nytt

[First Class] Upp till 40% rabatt på SWISS första klass biljetter

Jakob K

Medlem
Om du kan ändra hade jag åkt ARN-ZRH-JFK-SFO och testat nya LX F på A330-300 samt nya UA Premium Service (P.S) Tyvärr finns det dock ingen "A" klass längre på dessa, så denna sträcka blir bara 200% till M&M. Åker man via EWR eller ORD, blir det inte P.S, men bättre intjäning till M&M.

Swiss FCL i ZRH är nice, men når inte helt upp till FCT. Du kommer köras till E-gates, men inte till planet. När du landar från ARN går du troligtvis max 250-350m till FCL, upp trappan till receptionen och anmälda din ankomst. Bra dryck och mat, men det är väl inte så lång transit mellan 09:45 flighten från ARN till avresa till SFO om du inte kommer kvällen innan?

På dagresan är A340-300 F helt ok, med samma service koncept (som var helgrymt senast, och överlägsen modern LH). En bra tupplur ingår även i denna stol som blir en hyfsat säng.

Tack för goda råd. Routingen är som den är pga andra faktorer. Det är tyvärr inte en "okynnesresa" - därav även kort transit på Kloten.

Sen måste man ju spara FRA FCT och hinna passa på att flyga gamla LX F så man har nåt att jämföra med mot nya....! :cool:
 

Ulysses

Ny medlem
Screen Shot 2013-08-21 at 10.11.26 PM.png

TACK för ett lysande forum!

Funderar på en tripp till CA och prisbilden är ju hyfsat jämförbar mellan de olika bolagen (marknaden funkar).

Vilket alternativ i F är att föredra enligt den samlade expertisen?:confused:
 
Toppen