Finnair presenterar nyheter inför sommaren 2013

Diskussion i 'Finnair & Finnair Plus' startad av Jacob, 26 Januari 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Finnair introducerar ett antal förändringar inför sommartidtabellen 2013, ett antal linjer har redan nämnts i forumet. Nya destinationer som tillkommer är Antalya i Turkiet, Tel Avivi i Israel och Palma de Mallorca i Spanien. Turtätheten till Malaga, Barcelona och Madrid kommer också ökas rejält.

  Två nya sommarlinjer introduceras också, den 14 juni Xi'an i Kina och den 15 juni Hanoi i Vietnam, båda med tre avgångar per vecka.

  Finnairs linjer till Spanien har blivit mycket populära, både bland spanska och asiatiska passagerare som reser mellan Europa och Asien. Under sommaren 2013 kommer Finnair flyga till Malaga och Barcelona 10 gånger per veckan och under perioden 7 juni-22 september kommer Barcelona trafikeras med två dagliga flygningar samtliga dagar per vecka. Linjen till Madrid kommer trafikeras dagligen med 10 avgångar per vecka under perioden 14 juni-30 juli.
   
 2. Trevliga ankomst och avgångstider till Antalya... 02:40 och 03:35 :eek: oh well, vad gör man inte för att få åka till Turkiet på semester med familjen..
   
  1 person likes this.
 3. Jacob

  Jacob Medlem

  Finnair introducerar ett antal förändringar inför sommartidtabellen 2013, ett antal linjer har redan nämnts i forumet. Nya destinationer som tillkommer är Antalya i Turkiet, Tel Aviv i Israel och Palma de Mallorca i Spanien. Turtätheten till Malaga, Barcelona och Madrid kommer också ökas rejält. Två nya sommarlinjer introduceras också, den 14 juni Xi'an i Kina…
   

  Se hela inlägget

 4. PYRZ

  PYRZ Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Ouch vilka tider... Jag tror jag fortsätter åka med TK via IST och hinner med ett besök i loungen :)
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×