Fick mitt Hilton Diamond förlängt

Diskussion i 'Hilton Worldwide & Honors' startad av Ozz, 4 Maj 2013.

 1. Ozz

  Ozz Medlem

  Ort:
  Skara
  Land:
  Sverige Sverige
  Mitt Diamond membership var giltigt t.o.m. 2013-03 och vi kände att det var sista rycket med Diamond-faciliteter när vi bodde på Hilton Perth nu i mars. Jag var långt ifrån att ha tillräckligt med poäng för att få förnya status efter att kortet gick ut. Igår när jag kom hem från semestern låg det ett brev från HHonors i posthögen och jag väntade mig i bästa fall att det skulle innehålla ett guldkort.

  Nyfiket sprättades det tjocka kuvertet upp och döm om min förvåning när jag hittade en kortlek och ett nytt kort där Hilton tackade för den gångna perioden och önskade mig välkommen som fortsatt Diamond member. Hur i hela friden det gått till har jag inte en susning om och varför de anser att jag skall ha fortsatt status är en gåta, men självklart tackar jag och tar emot. :)
  diamond.jpg
   
  3 personer gillar detta.
 2. StarFlyer

  StarFlyer Medlem

  Grattis Ozz! Glad för din skull... MEN, vi som jobbat hårt och spenderat massor känner oss... tja, mindre värda? Om Hilton delar ut Diamond så blir det till slut inget värde kvar eftersom alla slåss om förmånerna. Rent generellt, hur tänker hotellkedjorna? Samma har hänt med mig hos Accor -Platinum i flera år nu men inte bott en natt :p
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×