Fick igenom min Hilton rate claim

Diskussion i 'Hilton Worldwide & Honors' startad av Jonas C, 16 Maj 2013.

 1. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Fick igenom min rate claim imorse. Bokade Hilton Warszawa via hemsidan för 624kr. Hittade ett lägre pris via en tredjepartssida för 557kr där frukosten även var inkluderad. Skickade iväg ett formulär direkt efter bokning, svar efter 18 timmar med att min förfrågan inte kunde godkännas. Anledningen var att jag hade gjort en claim för en tidigare bokning (som nu är avbokad), varvid de påstod sig inte kunna fullfölja detta claim, trots att det uppfyllde kraven för en prismatchning. Med tanke på att det inte stod något om detta i villkoren så blev jag lite missnöjd, så morgonen därpå ringde jag till Hiltons kundtjänst i Texas. En väldigt trevlig dam kikade över mitt ärende och konstaterade att den förra bokningen inte hade någon relevans till denna. Ärendet fördes vidare till supervisorn, och efter drygt en halvtimme får jag ett mail med min nya bokningsbekräftelse. 200kr för natten, så nu återstår det bara att se när mellanskillnaden trillar tillbaka på kontot. Ett jättestort tack till Hilton som löste detta utmärkt! :)
   
 2. Hiltons kundservice brukar va bra på och lösa sådana här saker:) Om du inte har bott där innan så kan jag verkligen rekomendera detta hotellet även fast det ligger lite halv off, men inte störande långt ändå:)
   
 3. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag skulle ha bott där förra året, men bokade om till Radisson Blu Sobieski i sista minut. Hilton verkar klart trevligare, dock reflekterade jag inte mycket över laget fram tills nu. Men en extra prommenad bör nog inte skada :)
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×