Senaste nytt

Fast track inrikes

vicce

Medlem
På morgonen när Malmö Aviation har sina avgångar 06.40 och 07.05, samtidigt som SAS har 06.35 och 07.00 så är det ett ganska högt tryck på security och kön brukar vara ganska lång. Då uppskattar man nog att man kan gå före i kön, även om många tycker att man tränger sig före. Men reser man mycket, tycker i alla fall jag, att man ska få något lite extra för det. Tycker dock lite synd om Malmö Aviations passagerare som innehar guldkort som måste stå i den vanliga kön. Dock har väl rätt många som flyger med dessa fyra flighter antingen EBG eller Malmö Aviation Guld och då kanske den vanliga kön skulle gå snabbare om alla med guldkort ska stå i "Fast Tracken".
 

agehall

Medlem
Sluta tyck synd om dem. Malmö Aviation kan säkerligen betala för att ge sina passagerare tillgång till fasttrack om de ville. Nu har de valt att inte göra det och därmed får deras passagerare sämre service. Det är en av anledningarna till att jag gillar att flyga *A från ARN.
 

taxvalp

Medlem
Under högtrafik på T4 på ARN finns ju även en säkerhetskontroll en trappa upp mot Sky City. Det är ofta kö även där men den öppnar kl 16 och med lite smartness så går det att ordna en privat fast-track genom att vara där först av alla när de öppnar...
 
Toppen