Fast i San Diego!!

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Falcon71, 13 Februari 2015.

 1. Falcon71

  Falcon71 Medlem

  Hallå alla - behöver er hjälp!

  befinner mig på resa i San Diego, några timmar innan hemresan fick sonen på 4 år vattenkoppor ajaj - hade United Eco till Chicago och sen SAS Business ( bokat med poäng ) vidare hem

  United biljetterna gick bara upp i rök, SAS försökte jag prata med men dom kunde inte göra nåt då det var massor av fel . resan var påbörjad, kort till avfärd och det fanns inga nya bonusplatser att boka om till

  Nu börjar sonen bli frisk och nu skall Solid försäkringar boka flyg för oss hem. dom vill ju boka oss på nån blandning av kort restid och samtidigt för en OK kostnad, det är ekonomi som gäller

  Jag har starkt önskat SAS - så jag på nåt sätt kan uppgradera till Business , för god sömn sjukt barn trött pappa.Solid kan inte garantera något

  enkel med SAS kostar 25.000 pers medans t/r har jag hittat för 11.000 , så den hjälp jag nu önskar är hur hittar jag billigast flyg med SAS hem ? tex så är ju SAN-ARN-EWR billigare än tillbaka till SAN, och vilken månad till vilken destination kan tänkas vara billigast - kan man åka till typ London eller nåt för att få ner priset - någon som har kunskap om detta - och godkänner färskringsbolagen att jag tex har en biljett vidare till London i oktober ??

  dom andra bolagen som Aeroflot, Norwegian mfl kommer ner till 8.500 typ och jag vill ju absolut inte hamna där

  vad kan man hitta på ?
   
 2. Jonas H

  Jonas H Medlem

  Tror tyvärr förhandlingsläget är lite svårt, men det är tydligt att ex. SOS inte har någon större koll på vilka alternativ som egentligen finns. Vår dotter fick lunginflammation i Beijing, och när det blev dags att åka hem var det svårt att ens få till något direktflyg (7 timmar byte i Istanbul med en nyfrisk 2-åring kändes sådär) eftersom Air China inte fanns på deras radar men det gick till slut.

  Försök att motivera med restid, antal byten (alltså flygbyten), plats för byten, möjlighet till anslutningar i händelse av förseningar m.m för att åtminstone få till ett vettigt flygbolag. Om du kan läsa på och ha ett knippe OK alternativ så kommer du sannolikt att veta mest.
   
 3. Be dem köpa t/r och vaska returen. Blir oftast billigast än enkelbiljetter om du ni inte sätter dig på norwegian.
   
 4. erikkullgren

  erikkullgren Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Colli! Pratade med Amex Elite försäkring. De säger att det är lugnt att du köper nya biljetter när lillgrabben är frisk. Behövs dock läkarintyg att han är frisk. Ska inte spela någon roll att du har bonusresa som ett eller flera segment, bara att boka nya biljetter och skicka kvitto. Verkade inte vara några problem att boka United till lämplig SAS-destination och sen SK hem till ARN. Heller inga problem att pappa och mamma får stanna kvar och få nya biljetter.

  De som ansvarar är Amex sjukfall. Telefon 08-58771747

  Krya på er!
   
  mry, h9kh9k, Dreamliner och 1 annan gillar detta.
 5. mry

  mry Medlem

  Ort:
  Luleå
  Land:
  Sverige Sverige
  Är det bonusresa är man väl ofta ganska bra försäkrad, då behöver man bara ha kreditkorten för att omfattas av försäkringen i många fall.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×