Senaste nytt

Förslag på var vi håller Göteborgsträffar 2017

David

Medlem
Vi har nu kört inofficiella BC-träffar i Göteborg i ungefär 3,5 år. Under åren har det vid flera tillfällen kommit upp önskemål om att flytta träffarna från WestCoast/Incontro till andra ställen. Det har dock aldrig kommit fram några förslag som satt sig och jag tar därför tillfället i akt att lägga ut frågan här inför schemaläggningen 2017.

Incontro/West Coast valdes när det begav sig då det kändes naturligt att besöka dem då de precis hade börjat erbjuda 1p/kr spenderad (exkl alkohol och det var där termen poängöl för den alkoholfria ölen myntades och även har satt sig hos personalen). Apropå det så kommer det inom kort en uppsjö med andra restauranger som erbjuder detta (och kanske denna gång även på alkoholen) även om vi självklart inte ska begränsa oss till dem.

https://eb.loyaltechnology.dk/?page...hbox=Göteborg&offset=1&ordering=&comingSoon=0

När vi nu föreslår platser ha i åtanke att vi skall kunna besöka dem torsdagar och lördagar och att de skall vara rätt så flexibla med platser eftersom det allt som oftast tillkommer fler, eller droppar av, deltagare de sista dagarna.

So, bring em on! Låt förslagen hagla! :)
 
Toppen