Förslag på hotell i Miami? Nära stranden och restauranger

Diskussion i 'Hotell' startad av Rosie, 25 Juli 2012.

 1. Rosie

  Rosie Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Är det någon som har bra förslag på hotel i Miami? Nära stranden, nära matställen, men inte svindyrt, men ändå good value for money? ;) Eftersom vi sannolikt kommer flyga till MIA kan vi lika gärna bo de första dagarna i Miami istället för Fort lauderdale.
   
 2. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Det stället som utan tvekan har mest charm är Room Mate Waldorf Towers. Room Mate är utan tvekan min favorit av alla genuina boutique hotelkedjor.

  http://waldorf.room-matehotels.com/
   
 3. Rosie

  Rosie Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Finns det något hotell som är bra där frukosten ingår? Vet ni vad frukosten brukar kosta?
   
 4. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Om frukost inte ingår, så är det nästan alltid billigare/bättre/trevligare imho att äta någon annanstans än på hotellet ifall man vill ha frukost, men det kanske jag är ensam om.
   
  Per N, Helge Haugen och Palmwell gillar detta.
 5. Håller med dig där agehall, ingår inte frukost så betalar jag sällan för den då det går att gå ut runt hörnet där det serveras en bra/trevlig frukost till en bråkdel.

  Rosie, tänk på att i USA så kretsar allt kring mat så det är tillgängligt överallt till ett bra pris. Inte som i sverige där folk sitter på sina yogabollar istället för stol och till lunch vräker i sig två salladsblad, en gurkskiva och ett glas vatten och säger att man är mätt.
   
  1 person likes this.
 6. Rosie

  Rosie Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  På de flesta hotelsidor som jag har läst kommentarer på, så säger de att frukosten är "over priced" och att det är bättre att gå ut. Av alla de hotel jag kollat på tror jag det är 1 som har frukost, men det vill jag inte bo på. Tror också det är bättre att ta något ställe i närheten :D

  Sembl, jag har hört att det är svårt att få i sig nyttigheter i USA. Vet dock inte i vilken värld du lever i, men jag känner inte många som sitter på yogabollar och äter salladsblad! :D Men det var den absolut roligast kommentaren på länge hahahaha. Med tanke på att jag jobbar på Kraft Foods så är det inte riktigt lätt att bara äta nyttigt... Vi har ju världens bästa choklad och världens bästa kaffe och det finns överallt i huset, så det är svårt att låta bli. Yogabollar och sallad vore nog nyttigt för mig ett tag haha :)

  Tack för tipsen. 126 dagar kvar...
   
  1 person likes this.
 7. bossefin

  bossefin Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Väcker liv i denna tråd då rubriken bäst beskriver min fråga. Har sett att det finns ett antal trådar på nästan samma tema och har gått igenom dessa.

  Läget: Familjen bossefin har till fruBossefin's förtret (hon vill till Alperna) röstat för att sportlovet 2017 ska tillbringas i Florida. Förutom @bossefin och fruBossefin så består familjen av tvenne döttrar, 18 och 14 år.

  Tanken är flyg till Miami (bokat), 3 nätter Miami Beach för att få lite SouthBeach Vibe, hyra bil och åka ner på Keys (bokat 2 nätter Islamorada och en natt Key West) för att återigen avsluta i Miami Beach med någon dag på stranden. Har fått ihop det mesta men de tre första nätterna gick inte som jag tänkt mig. Hade tänkt mig Mondrian som är en favorit. Lagom posh och trendigt med fantastisk utsikt. Ville att tjejerna skulle få riktig South Beach feeling utan att det är för skitnödigt. Ok pool ett måste, inte den mest stökiga delen av Collins ave, helst lite häftig design, bra personal. Behöver inte ha familje/conniecting rooms.

  Till mitt förtret är Mondrian helt fullbokat och det gäller en hel del andra hotell också den aktuella perioden (24-27 februari). Har gjort en bokning på SLS men det verkar vara lite FÖR mycket pool-party för de vackra. Mina frågor: någon som har bott på SLS South Beach? Någon som har annat hotel att rekommendera enligt vad jag söker?
   
 8. eramag

  eramag Medlem

  bossefin gillar detta.
 9. Svenska73

  Svenska73 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  The Setai!
   
 10. ulagun

  ulagun Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Som HH blev vi rekommenderade Hilton Bentley. Perfekt läge med pool och egen strandremsa.
  Billigaste rummen dock tråkigt belägna. De mot havet och balkong/veranda är superbra. (blev uppgraderade)
  Matsal, bar och reception väldigt alldagliga. Dock trevlig personal.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×