Expressen tar över "Allt om resor"

Diskussion i 'Övrigt' startad av 011430121, 18 Februari 2013.

 1. 011430121

  011430121 Medlem

  Ort:
  STOCKHOLM
  Land:
  Sverige Sverige
 2. Lonelyflyer

  Lonelyflyer Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Ah, jag är en trogen prenumerant av Allt om Resor
  Den har jag alltid gillat
  Expressen däremot har jag aldrig gillat
   
 3. Ja, inte lär det bli bättre iaf (för läsaren)... Allt om Resor känns faktiskt lite som Expressens existerande resebilaga redan: Uppenbara tips som varende person kan google sig till, och ett fokus på redan stora charterdestinationer. Bilderna brukar inte heller inspirera. Observera att detta är ytterst subjektivt, så tidningen går säkert hem hos många :).

  Tycker själv att tidningen RES är det enda svenska resemagasin som har något att komma med. Det var tal om att den tidningen skulle läggas ner, men verkar som den forstsatt finns att köpa. Någon som vet mer?

  Att Expressen kommer tjäna rejäla pengar på detta, det tvivlar jag inte en sekund på.
   
  Last edited: 18 Februari 2013
 4. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Prenumererar på RES sedan tio år. Tycker att tidningen blivit sämre det senaste året och nu utkommer den bara med sex nummer per år (att prenumerera är därmed inte direkt nödvändigt...). Nyheter är en del från flygexperten och en del om hotell - båda rätt meningslösa imo. Någon gång bläddrar jag i Vagabond och Escape men det känns än sämre. Annars är det Condé Nast som gäller för mig.
   
  1 person likes this.
 5. GillBates

  GillBates Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har ibland lånat en Vagabond eller liknande på biblioteket de gånger jag funnit en artikel intressant. Men, detta kanske är som att svära i kyrkan, vilken tryckt tidning är värd prenumerationspengarna?
   
 6. Jacob

  Jacob Medlem

  Genom min roll på BC.se har jag ju sprungit på och pratat med de här tidningarna i lite olika sammanhang och man kan väl sammanfatta det som att det är en tuff bransch samt att det är internet som är framtiden.

  Nu blir ju inte resenyheter gamla på samma sätt som vanliga nyheter (dvs sådana som man ser på Rapport och Aktuellt) men det måste ändå vara ganska otacksamt att ha en nyhetsspalt i en tidning som bara utkommer varannan månad.
   
 7. Jag brukar själv läsa tidningarna på biblioteket ibland. Sitter man där i 1-2h var tredje månad hinner man läsa ifatt alla intressanta reportage i alla tidningar:p Annars brukar jag läsa utländska resemagasin på hotellen :).

  Då jag vill vara ajour på vad som händer inom branchen (främst för BC.se's räkning) besökar jag nog dagligen tiotalet nyhetssidor och forum.

  Det finns lagliga sidor på nätet (kräver inlogg) som lagrar all publicerad media, på svenska, i en databas. Meningen är väl egentligen att servicen ska vara studiesyfte, men fungerar också utmärkt för att ladda ner resereportage med. Smidigt att söka, men man måste ladda ner sidorna styckvis. Jag har nog ett kartotek med 2-300 resereportage från 1991-2013 :cool:
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×