Senaste nytt

Eurowings goes longhaul

Jacob

Medlem
Just nu på presskonferens med Lufthansa och Eurowings som berättar att Eurowings börjar med longhaul i oktober 2015. Första destinationerna blir Karibien, Mellanöstern och Thailand.

Airbus A330-200 med tre klasser ombord - economy class, economy class med lite mer benutrymme och en premium class, något liknande premium economy.

Stolarna avtäcks enligt rykte kl 15, så kommer nog test och bilder under dagen/kvällen.
 

Palazzi

Medlem
Vet man vilken/vilka basen/baserna blir? Antar att det inte blir München o Frankfurt, då dessa hubbar är de enda som har kvar "vanliga" Lufthansa inom Europa..

Sen återstår ju att se om kostnadsbesparingen är för konsument eller bolag. Om vi pratar ekonomiklass finns det ju inte så många kronor att spara när det bara kostar 4.500kr T/R till t.e.x Bangkok.
Norwegian pressar några biljetter en tusenlapp (fattar inte att folk tycker det motiverar...på en resa som totalt kostar 20.000kr med hotell o mat), men då slingar de flygplanen runt halva jordklotet.....och inte fått intrycket att det är Eurowings metod?
 

Bryant

Medlem
Jag misstänker att *A guld förmånerna inte gäller vid resa med Eurowings (Germanwings)?

Såg bilder på deras premiumstol och den påminde om en ekonomistol. Såg inte allt skön ut. Väntar med spänning på domen. :) @Jacob
 

AABack2ARN

Medlem
Nej. men det kan absolut finnas en risk för att man bokar en flight med Lufthansa ekonomiklass och får detta. :(

Eller att någon på jobbets reseavdelning tycker att Lufthansa som Lufthansa...
 
Toppen