Estonian Air - Nu endast "point to point"

Diskussion i 'Övriga flygbolag' startad av Palazzi, 21 Mars 2013.

 1. Estonian Air flyger numer endast direktflyg från sin hubb i Tallin. Därmed kan nordiska resenärer inte längre använda Estonian Airs linjenät, för prisvärda flygningar vidare till Östeuropa.

  Om man påbörjar sin resa från ARN, CPH, OSL etc bör man alltså ha Tallin som slutmål för sin resa. Estonian har förut varit en smidig lösning för den som velat fylla på sitt Eurobonuskonto med extrapoäng, men alltså inte längre.

  Om man tvunget ändå vill resa via Tallin så fungerar det vidare med bolagets många code share-samarbeten. Det ska påpekas att dessa flygningar är dyrköpta, och ofta innebär en omväg till din slutdestination (undantaget Kiev).
   
 2. MarcusC

  MarcusC Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Trist.....undrar varför, kostar det mer än det genererar för Estonian erbjuda transfer ?? De har ju ändå några destinationer i Öst som funkar för resenärer främst från Norden ?!
   
 3. Nye chefen (svensk) har beordrat denna förändring. Tydligen har också ekonomin sett betydligt bättre ut senaste månaden. För tredje kvartalet 2013 hoppas det på +/- 0 i resultat, vilket får anses bra för flygbranschen (inte minst för skuldtyngda Estonian)
   
 4. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×